Bachelor 2018

Näej hörrni, senaste dagarna har varit sådär. Trött, saknat D, känt mig ensam och liten. Behöver verkligen julledighet nu känner jag.

Det finns en ljuspunkt i dessa dagar dock, och det är Bachelor-finalen som var igår!!! Herregud så spännande!

Jag har gjort en artikel på FORNI om Bachelor som ni hittar här. Dessutom lägger vi upp en minipodcast där vi pratar om finalen och så har jag intervjuat Hedvig om hennes tankar, känslor och livet efter Bachelor.

Nu ska jag gosa med D som är hemma igen. PUSS!

  1. Hej! Du har så himla snygga naglar jämt! Jag är så otroligt dålig på det här, men du har din egna men med förstärkning? För jag har tyvärr helt katastrofala naglar själv, skivar sig, ojämna och korta så tror inte jag kan göra Shellack(?) men jag är så rädd för att få jätte onaturliga naglar, vad är bäst? Naturligt resultat, inte jättelånga? Åh känner mig lost i nagelvärlden, samtidigt är fina naglar det bästa som finns! Stor kram till dig <3

  2. Hej! Jag lyssnar igenom era fantastiska spökavsnitt och i avsnitt 2 så säger ni att Hamilton ska berätta om Moas hustomte i avsnitt 3 vilket hon inte gör. Nu är det kanske ett tag kvar tills ni gör nästa spökavsnitt men snälla berätta om det!

    Kram <3

  3. Hej Michaela! Du är underbar och älskade veckans podd, igenkänningsfaktorn var enorm!! Det tog slut med mitt ex för 6 månader sedan, för andra gången under våra sex år ihop. Första gången tog det nog knappt en vecka innan mitt rebound. Kom sen på ett halvår senare att jag inte var över mitt ex, var fruktansvärt men vi blev lyckligtvis tillsammans igen. Denna gång lovade jag mig själv tid för mig själv och har verkligen låtit bli att påbörja något nytt tills nu när jag vet att jag är okej och inte längre saknar eller vill vara med mitt ex.

    Nu till frågan haha! Har nu än en gång börjat träffa samma kille som för fyra år sedan, är detta en försenad reboundeffekt eller tror du det finns något mellan oss? I och med att vi vill ses så många år efter. Panik ! Puss och Kram er podd är bäst! <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi