Min önskelista!

Nu närmar sig julen. Även om jag har allt jag behöver och lite till så är det ju ändå alltid kul med önskelistor och inspirerande kollage. Därför kommer härmed årets önskelista inför julen!

Jag älskar hårklämmor. Den här semestriga från Pico får gärna följa med på vår vinterresa i januari! Åh så fin. Vill faktiskt ha prick alla hårsmycken från detta märke.

Jag drömmer om några mindre förändringar i vårt hem: tunna gardiner bakom våra heltäckande i sovrummet (eftersom vi har ganska mycket insyn från grannarna mittemot) men om man har heltäckande gardiner fördragna blir det så mörkt och deppigt där inne. Hade velat ha tunna, vita gardiner också som täcker men ändå släpper in ljus. Sedan vill jag som ni vet byta ut vår stora tavla vid köksbordet, den blåa färgen blir så hård mot de övriga tonerna. Sist men inte minst så vill jag byta ut våra sänglampor till några som är högre så att man kan läsa om kvällarna. Den här var riktigt tjusig!

Men sluta, den här kappan är ALLT. Tess har den såklart och jag blev helt kär när jag såg henne komma i den i vårt gråa Stockholm. Lovar att vintern känns bättre med denna på sig!

En riktigt lyxig kropps-peeling och gärna en tillhörande peeling-borste till också. Jag är på sista användningen av min sockerpeeling från Babor och nu är jag sugen på den här från By Terry!

Jag lever ju i mina inneskor från Flattered och sliter ut dem på löpande band. Den här nyheten från dem får därför gärna komma hem och bo hos mig!

Till ledigheten skulle jag gärna läsa den här boken som de tipsade om på Nyhetsmorgon i helgen!

Jag är SÅ SVAG för fina slip ins, dessa hade gärna fått flytta in i min skogarderob!!!

Nu är äntligen Monthly Picks tillbaka på Forni, det är vår mest klickade artikel varje månad när vi körde Daily Forni så självklart följer den med på Forni också. Klicka här för att se vad hela redaktionen önskar sig i jul!

  1. Hej M! Jag har en bokidé som jag filat på under ett bra tag nu och jag känner att jag skulle vilja ta nästa steg och se om det kan bli någonting. Men jag undrar, hur ska jag gå tillväga? Vem kontaktar jag? Hur gör man???
    Och tack för att du alltid är så fin och inspirerande! <3

  2. Tips! Skincity har julkalender med köp 2 för 1 idag och fram till midnatt. Vet inte om du läser kommentarer såhär sent men om… KRAM!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi