Julklappstips: Doftljus & hårinpackning från Maria Nila

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Maria Nila

Pst… längst ner i inlägget hittar ni en generös rabattkod hos Maria Nila!

När jag var liten var mina önskelistor milslånga. Jag vek hundöron i katalogen från Toys R’ Us men högst upp stod alltid samma sak: en hundvalp och att pappa ska sluta röka (pappa är numera rökfri sen flera år tillbaka!). Min lillebror önskade sig alltid en ödla högst upp på sin önskelista (för sjukt) men vi båda fick leva utan vår hundvalp och ödla, kanske bäst så för om en hundvalp skulle in skulle även ödlan flytta in och det var nog ingen förutom Timmy i familjen speciellt taggad på…

Med åren förändras önskelistan, den mognar och tar nya former. Jag minns när jag en jul önskade mig en dammsugare och då förstod jag: aha, jag är vuxen nu. Som vuxen kan det vara svårt att ge och få julklappar, för de ska vara en mix mellan saker man behöver och saker som boostar själen. Man vill skämma bort de man älskar, men samtidigt inte ge något som förblir oanvänt. En julklapp ska kännas rätt ♥

Med det sagt så var det här ett långt men förhoppningsvis ganska mysigt sidospår fram till det vi faktiskt ska prata om idag: mitt julklappstips från Maria Nila!

Maria Nila har tagit fram SÅ FINA julklappsboxar som innehåller ett doftljus och en hårinpackning från dem. De kommer i tre nyanser: Heal, Soft & Repair med tillhörande, ljuvliga dofter.

En alldeles perfekt present till någon som du vill skämma bort lite extra, men samtidigt en gåva som du vet kommer förbrukas. För vem älskar inte doftljus och hårinpackningar? Allt är givetvis veganskt och producerat i Sverige!

Just nu får ni 25% på HELA Maria Nilas sortiment fram till den 21:a december om ni anger koden MF25 i kassan när ni avslutar ert köp. Klicka här för att shoppa och GOD JUL NU MINA ÄLSKLINGAR!

  1. Jag vill så himla gärna köpa något litet med betydelsefullt till killen jag träffar, men kan inte riktigt komma på vad det skulle vara. Känner inte att jag vill lägga massor av pengar på det för jag vill inte att han ska känna sig obekväm. Men vill ändå visa min uppskattning i en gåva. Aaaah så svårt!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi