Nyhetsmorgon, boksigneringar och firande

Helg, helg strålande helg!

I fredags höll jag mig hemma. Kollade på Idol-finalen och åt pad thai. Jag satt bredvid SebastianSvenska Hjältar-galan och blev så glad över att han tog hem det! Maken på gullig människa!

Vips så var det lördag och vid 10.00 promenerade jag och Hamilton in på TV4. Jag fastnade med en pratglad italienska i sminket så när klockan var 11.00, alltså sju minuter kvar till sändning, hade jag fortfarande inte bytt om, fixat håret, kissat eller fått på mig myggan (alltså mikrofonen så att ni hör mig på tv:n). Det blev stressigt och jag sprang in i studion haha.

Vi fick åtta minuter i Nyhetsmorgon en lördag vilket ärligt talat är en dröm. Så mycket tv-tid under så bra tv-tid är en lyx. Det var så roligt att få prata om boken, tittade ni?

Gud vad jag gillar Jenny Strömstedt, hon och Steffo är mina absoluta favoriter men jag är glad över att det var just hon som intervjuade oss. Jag var så imponerad över hennes genuina intresse över det vi var där för att prata om! Kollar ni på Tillsammans med Strömstedt förresten? Älskar det programmet!

Min klänning var från By Malina, örhängen från Nootka och mina skor från IRO

Efter TV4 tog vi en taxi till Mall of Scandinavia där vi skulle signera böcker. Men först åt vi lunch och pausade en timme vilket var mycket välbehövligt under en dag med så mycket intryck!

Gulliga Love kom förbi med blommor till oss! Givetvis med något snus på som han gör PR för, älskar mina pr haggor på Redgert Comms.

Vid fem kom jag hem, bättrade på pudret och åkte sedan bort till mamma och pappa för att fira boken med dom och D! Först ut: löjrom <333!!! Och riktigt god champagne!!!

Sen öppnade pappa ett franskt vin från -98. Både min pappa och D är tokiga i vin, funderar på att göra om vårt arbetsrum till vinrum haha.

Till varmrätt blev det flankstek med potatis, dragonsås och sallad. Herregud så gott! Älskar att äta middag hos mamma och pappa.

Och till efterrätt – tre sorters chokladbollar! Saffran, pepparkaka och nutella. Har jag världens gulligaste mamma som bjuder på detta?

Efter massa timmar och en riktigt trevlig kväll tog vi oss hem igen och somnade som små barn.

Söndag, fröknäcke och milkshake till frukost.

För att sen gå bort till NK där vi signerade böcker!

Tusen, tusen tack till alla som kom under den här helgen och köpte julklappar till sig själv eller era kära, peppade med fina ord och snackade skit.

För er som inte hann så har vi en sista boksignering innan jul: Akademibokhandeln på Hötorget på fredag kl 16-17!

På kvällen gick vi hem till D’s föräldrar, åt massa persisk mat och så var denna jobbhelg över! Nästa helg ska jag försöka vara ledig, nu har det varit jobb varje dag i flera veckor. Puss!

  1. Ni var så bra i Nyhetsmorgon! Jenny är helt klart min favorit med 🙂
    Köpte boken av er i söndags på NK och ni var SÅ gulliga och fina (både på insidan & utsidan). Blev så glad av det <3 Och det jag hittills läst i boken är så vackert. Verkligen vackert! Tack <3

  2. Grattis!! Är det samma blus från Ahlvar du har på dig i olika färger?? Så satans jäkla snygg är den (och du)!! Kan du inte ha samarbete med dom så man kan få en rabattkod? 🤪🤪 har sagt det tusen gånger men tycker din garderob och stil är 👌🏽✨ pok

  3. Jag har problem med att se vissa bilder i inlägget, bilderna efter förrätten fram till avocadotoasten ser jag tyvärr inte och vill gärna se dom </3. Går det att åtgärda?

    1. Hej fina!
      Kan det vara så att bilderna bara inte laddar ordentligt på ditt nätverk? Vi har nämligen testat på olika datorer och mobiler här på kontoret och det verkar funka för oss. Återkom gärna så vi kan lösa detta problemet tillsammans 🙂

      Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi