Smygrelease, frimärken och Hourglass

Här kommer bilder från förra veckan!

I tisdags var jag på Nordiska Galleriet som hade bjudit in till en presslunch. Jag vill ha precis ALLT därifrån! Det bjöds på vegetarisk plockmat, härligt sällskap och en inblick i Nordiska Galleriet.

I onsdags hade Ebba bjudit in till pressfrukost tillsammans med Svenska FrimärkenSven Harrys konstmuseum. Så otroligt juligt att äta frukost med stora fönster, snö utanför och jultema mitt i ett konstmuseum.

Riktigt god frukost och försmak på julen!

Skickar ni julkort förresten?

D var borta en kväll så då kollade jag på ”Till alla killar som jag gillat” på Netflix, älskar den här typen av girly movies :)))

Och i torsdags kväll hade jag bjudit in våra kunder och samarbetspartners för att presenter FORNI och vår framtid! Vi var på Yuc Latasian och det var sååå lyckat. Världens mysigaste lokal, härlig stämning och fantastisk service. Tack alla som kom!

I fredags hade Hourglass bjudit in till frukost. Det är ett ganska nytt sminkmärke som jag upptäckte på NK härom veckan som jag redan är förälskad i. Ganska posh i sin stil med vassa produkter, sexiga förpackningar men framför allt genomtänkta produkter. Deras ögonskuggor kan vara det finaste jag någonsin sett!

De bjöd även på smarrig frukost från Brekkie, det är verkligen lyxigt med alla presstillställningar i mitt jobb!

Sen började helgen men den får ni kika på lite senare. Puss!

  1. Hej världens finaste!! Undrar bara om På andra sittan natten fortfarande finns att köpa signerad? Vore så himla härlig julklapp till mig själv…! Har förövrigt precis klickat hem din tavla ”Stjärnor” från Wall of Art – gick rätt in i hjärtat!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi