Inspiration: Business Casual

Hej!
Tycker verkligen om din klädstil och skulle så gärna vilja ha tips på kontorskläder! Ska börja nytt jobb och det är dresscode ”business Casual”. Jag är en jeans- och sneakerstjej så behöver en ny garderob! Skulle vara så tacksam för tips <3

Hej!

Vad roligt, grattis till nya jobbet! Hoppas att du kommer stormtrivas.

Business Casual är typ den dresscoden som jag lever i, så givetvis har jag massa härliga förslag. Jag har satt ihop såå fina looks till dig här nedan!

För att bygga en basgarderob utifrån den här stilen så satsa på följande plagg:
En klassisk vit skjorta, en klassisk svart blus, två-tre blusar av bra material i olika färger, en mörk och en ljus kashmirtröja, ett par svarta utsvängda byxor, ett par ljusa byxor i din favoritmodell, ett par ankelboots med mellanhög klack som du kan gå i hela dagen och slutligen en riktigt snygg, klassisk kappa med en tvist.

Varumärken som har kläder i den här stilen är StyleinMarville RoadTheory och Ahlvar – fyra av mina favoritmärken. Sådana här kläder är ju lite dyrare än trendigare kläder, men om du steamar och vädrar dem mellan användningar så behöver du inte tvätta dem så ofta + att de håller sjukt länge tack vare bra kvalitet. Spana in Best Secret där man brukar kunna hitta bättre varumärken till bra priser, och passa på när det är olika reor på sajter som Wakakuu etc.

Puss!

 

Glasögonläppstiftbootsskjortajeans | T-shirtbyxorglasögonnagellackloafers

test-länk, test-länk,  test-länk, test-länk,  test-länk, test-länk,  test-länk, test-länk,  test-länk, test-länk,

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi