Tuffa tider och perfektion

Hej hjärtan,

Jag har precis lagt en stund på att svara på några av kommentarerna i de två senaste inläggen. Tack igen för att ni hjälper mig att skapa en mysig plats här inne!

Den här veckan har varit tuff för mig, jag har varit ganska ledsen och inte mått så bra. D är borta torsdag till lördag och det ska bli ganska skönt faktiskt (ja, man får känna så och vara dödskär samtidigt, det går alldeles utmärkt). Jag behöver få vara själv och ge mig själv tid för reflektion, samt tid med mina vänner. Just nu känner jag ett extremt stort behov av att få umgås med nära vänner, dricka vin och prata om livet. Jag behöver känna stöd, gemenskap och förståelse. Och med nära vänner kan man känna det utan att behöva säga ett ord om man inte vill.

Det positiva är att allt går riktigt bra på jobbet. Jag har haft en del problem även på jobbet men jag har lyckats nysta ut vartenda ett av dem och nu ser det ljust ut. Vi sitter ju med sista sista grejerna till boken (går till tryck imorgon!) och det är en del som inte har varit som jag har tänkt vilket har inneburit en del extra arbete. Jag är ganska duktig på att lämna ifrån mig ansvar och lita på människor jag jobbar med, men om jag känner att det verkligen inte känns rätt så MÅSTE jag gå in och styra upp. Finns inget annat alternativ för mig och då får det ta den tid det tar.

Nu har jag lagt en stor dos kärlek på den här boken och kan stolt säga att den kommer bli helt galet fin, stark och känslosam. Så stolt över den.

Alla tårtbitar är inte alltid perfekta i livet, men jag är glad för att några är det och lägger mitt fokus där tills resten balanseras upp.

Ha en mysig dag, så hörs vi lite senare. Jag ska korra igenom boken idag, ta itu med ett gäng samarbeten och sen dricka vin. Puss!

 1. Tack för att du delar med dig! Massa kärlek och styrka till dig! Du är grym och blir alltid så inspirerad av dig och det du gör. Min favvoblogg! Ha en fin dag!

 2. Många kramar till dig fina <3

  När jag känner mig nere så vill jag ofta vara själv och isolerar mig, antagligen på grund av mina sjuka krav på mig själv, att jag vill bara vara en positiv och sprudlande person när jag umgås med mina vänner! MEN, när jag väl pallrar mig iväg under de dåliga dagarna och får hänga med någon kär vän så kommer jag ju allt hem och mår bättre och blir så glad av att bli påmind om att vänner vill umgås med mig oavsett hur mycket jag "tillför"!

  Tack för att du delar med dig av detta Michaela, så viktigt att få känna att man inte är ensam om dåliga dagar och att känna sig nere ibland
  Njut av vinet, och tänk på att för att vara high on life måste man ha pissdagar för att få den kontrasten! <3

 3. Jag ser så otroligt mycket fram emot den boken. Ledsen att du har en tuff vecka. Jag hoppas att det snart vänder <3

 4. Tack för att du delar med dig av allt. Så tacksam över det. Ser också fram emot er bok sjukt mycket!! Längtar tills ni berättar om när man kan köpa den! Kram

 5. Tack för att du delar med dig! Haft en likadan vecka själv och ser fram emot att prata med vänner i helgen. Din blogg är så viktig, tack för att du skriver den!

 6. Go you Michaela! Vet at det er mange verdier som er viktigere å ha (men vi vet alle at du er et empatisk og engasjerende menneske) men jeg så deg forrige gang jeg var i Stockholm, og må bare si at du var så vakker! Ville bare si det. Håper du kommer tilbake i balanse og tåler høsten. Mørket tar iallfall all min energi. ❤️

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi