WEEKLY PLANS

God morgon måndag!

Jag är på ett sånt jäkla MYSHUMÖR haha. Det är vädret som gör det. Jag inviger min INUIKII-boots för säsongen (bästa skorna för vintern), har inte tvättat håret på en vecka (fräscht haha, men jag lovar att göra det ikväll) och så är jag osminkad i mina skönaste kläder. Måndag när den är som bäst.

Jag sitter med en hel del datorjobb framför mig denna dag så då passar ändå myshumöret. En sista korrvända med boken ska jag ta mig igenom, blogginlägg ska skrivas, samarbeten ska skapas och mejlkorgen ska tömmas. Min ryggvärk har satt sig så jag går dessutom runt med en molande huvudvärk, men jag har både yogapass, naprapat-tid och botox-behandling inbokat för kommande veckor så jag hoppas att jag får ordning på huvudvärken snart igen.

Ska vi titta på veckan?

Måndag: Kontorsdag och yoga!
Tisdag: Lunchevent för att fira Saras kollektion som hon designat för Davidas. På eftermiddagen har jag möte om omslaget till boken och på kvällen väntar veckans höjdpunkt, då håller jag nämligen i ett middagsevent tillsammans med kaffemärket Lavazza! Åh så roligt det ska bli, tio vänner är inbjudna för en italiensk middag med kaffe som återkommande tema. Vi ska dricka helt magiska kaffedrinkar, äta pasta i mängder och avnjuta ett glas rött eller två. Längtar!
Onsdag: Frukostmöte, kontorshäng, podda. Jag har signat ett nytt avtal med Maria Nila så vi ska gå igenom kommande halvårs nedslag – jag älskar att jobba med dem så det känns superroligt.
Torsdag: Jobba hemifrån och på kvällen väntar en middag som Carro Sandström har bjudit in till i samarbete med Kasthall. Jag har pojkvänsfritt torsdag-lördag så det blir mysigt!
Fredag: Frukostevent med 2nd Day, kontorsjobb, lunchmöte.

Dessutom kommer det upp ett gäng roliga samarbeten kommande veckor, så glad över mina partners! Hoppas och tror verkligen ni kommer gilla inläggen!

En riktigt härlig jobbvecka. Nu kör vi!

  1. Det gör väl inget att inte tvätta håret på en vecka så länge en inte svettats kopiösa mängder eller har blivit väldigt smutsig av någon anledning. Det är tvärt om bra att tvätta sällan! Jag tvättar mitt max en gång i veckan, oftast går det ca 1,5 vecka mellan tvätt. Det tog ett litet tag att vänja sig men mitt hår har aldrig mått bättre! Skulle det bli smutsigt eller lukta illa (tex efter en utekväll eller hårt träningspass) tvättar jag det givetvis oftare.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi