Veckan i bilder: Egengjord pasta och halloween

Gud vilken härlig vecka jag har haft. Jag börjar äntligen känna mig riktigt utvilad och i fas efter en månad av rutiner, hemmahäng, ingen fest och struktur.

Den här veckan har det varit pressvecka så jag har tagit med Emelie och Louise på några presskontor för att spana in vårens nyheter. I tisdags var vi på en Beauty Boost hos Presskontakterna där vi fick klämma på alla skönhetsnyheter. Jag sprutade som vanligt på mig allt jag kom över, t.ex. en spray i håret som ska vara för blött hår innan man fönar… suck, såg ut som en trött hund där under några minuter. Tur att de hade hårfön på plats och kunde rätta upp situationen.

I tisdags kväll var jag på pastakurs som Anitha bjöd in till i samarbete med vinet Villa Puccini. Jag har aldrig gjort egen pasta förut, bara tortellini, så det var mycket spännande (och svårt!).

Vi var ett litet men riktigt härligt gäng. D och Joel skötte såserna medan jag, Roshi, Love, Daniel, Ann och Anitha bakade pasta.

Min gullis <3 Blir glad av den här bilden och vår längdskillnad haha. Jag är ju inte så jättelång, 166cm, men ser ju ut som modell-längd bredvid Anitha haha. Kan bero på att jag hade klackskor också…

Sen åt vi vår egengjorda pasta, drack smarrigt rödvin, hemmagjord glass som smakade helt LJUVLIGT och vips så var kvällen slut. Mer matlagningskurser i mitt liv tack.

I onsdags var jag på pressfrukost för hudvårdsmärket Renlive. Åt fruktsallad och fick lära mig om hudkrämer.

Petra har redan börjat terrorisera mig inför nästa helgs halloweenfest. 17 sms på 10 minuter om just Halloween fick jag igår när jag satt i ett möte. ”Du kan ta det om du vill” sa mitt möte och jag bara ”Eh nej det är lugnt, min bästis som planerar våra outfits för halloween med sig själv bara…”. Haha ♥

  1. Pasta di casa !! Min pappa är från Sicilien och min Nonna & Zia gjorde alltid sån typ av pasta och serverade med ljuvligaste tomatsåsen! Kul att se att denna typ av pastatillverkning lärs ut även i Sverige 🙂
    Bacio Angelica

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi