Planeringsdag

God morgon gullisar!!!

Jag har sovit riktigt dåligt senaste nätterna, drömmer mycket och vaknar upp med snorig näsa. Igår kändes det som att jag vägde tusen kilo på yogan, jag orkade knappt stå i hunden och det beror nog på en liten förkylning som smugit sig på.

Tänkte bara kika in och säga hej lite snabbt, Louise knackar på när som helst. Vi ska köra en planeringsdag deluxe hemma hos mig. Hela 2018 ska sättas under dagen, spännande. För er som har missat så är Louise ny som Creative Director i mitt bolag. Hon kom tidigare från Gant och har massa intressanta idéer.

Älskar f.ö. att kunna jobba hemifrån mycket. Det passar verkligen mig bra, mixen mellan kontor och hemmajobb och ute på vift. Flexibiliteten och variationen är så rolig tycker jag.

Nu knackar hon på dörren, vi hörs lite senare. Puss!

 1. Hej fina Forni! Din lägenhet är så otroligt vacker, du är inte sugen på att göra en house tour video? Hade vart så skoj att se den mer ”levande”.
  Kram och tack för bästa bloggen!

  1. Åhh +1 på den!! Jag tänkte precis samma i denna bild att ”undra hur planlösningen är”. Hade varit så kul att se! Kram!

  2. Hej fina du!

   Jag har ju fotat den massor men inte gjort en house tour, bra idé! Håller ju inte på med youtube speciellt mycket men kan fråga min fotograf Lisa om hon kan hjälpa mig att filma en sån nästa gång hon är här

   <3

 2. Till Frågor med Forni

  Hej <3

  Du har många nämnt att du fått till en terapeut och att det tog dit innan du hitta någon som kändes bra. Jag har nu fått möjligheten att träffa en för att äntligen få prata ut om mina känslor och tankar. Vi ska ha vårt första möte inom en snar framtid. Jag har dock, pga. min impulsiva nyfikenhet, lyckats ta reda på hennes ålder. Vi är i samma ålder!! Dvs 25 år ish och jag är livrädd att det inte kommer kännas bekvämt pga. hennes ålder. Kan inte du kort berätta om din erfarenhet? Tycker du att ålder och kön spelar roll?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi