(Mode)veckan i bilder

Här kommer min (mode)vecka i ett gäng bilder! I måndags firade jag D’s födelsedag med pizza och vin och svärföräldrar hemma hos oss. Men i tisdags kickade modeveckan igång och det med frukost och kollektionsgenomgång för Valerie!

Den här stjärnan visade upp sin vårkollektion medan vi fick mumsa i oss smarrig frukost och prata lite mellan varven. Det var ett så trevligt sätt att presentera en kollektion på, helt avslappnat och långt ifrån modevecka-hetsigt.

Jag älskade den här klänningen och för att inte tala om modellens hår… my gad!

Efter Valerie kilade vi vidare till Grand Hotel där Margaux hade bjudit in till brunch tillsammans med Specsavers och modemärket MaxJenny.

Där bjöds det på en otrolig brunch samtidigt som vi fick kika på kläder och prova glasögon.

Alla som var med på möhippan var fortfarande lite slitna så vi fortsatte att skratta bort minnena från helgen. Så härligt att jobba med sina vänner, eller vara i samma bransch som dem, och få tid tillsammans såhär.

Jag var klädd i byxor från Hunky Dory och blus från 2nd Day, skor från Zara

Efter några timmar på kontoret gick jag och William till Lydmar där vi hade bokat in vår traditionsenliga modevecka-lunch!

Där var det höga skratt och sommarhistorier över tonfisktartar och bubbel innan vi gick i samlad trupp till By Malinas visning.

Efter ett par modevisningar brände jag av ett par möten och sedan promenerade jag hem. Plockade upp min älskling på hans kontor och tvingade honom hålla mig i handen (hatar era killar också det?).

Min nya väska kommer från Zara förresten – gullig va!

I onsdags såg jag ut såhär! Jag hade på mig min nya tröja som jag fullkomligt avgudar, du hittar den här (annonslänk!).

Jag körde ett kontorsrace på förmiddagen och på eftermiddagen gick jag förbi Moutifes lanseringsmingel, alltså Lisa och Ramis nya företag. Så fin fotokonst – heja heja!

Sedan var det dags för modevisningar och jag gick in i denna stjärna! Vår moderedaktör Tess.

Jag såg Soft Goat som visade för första gången på modeveckan. Så fina plagg och bra styling! Ville ha typ allt som kom ut.

Grönt? Ja tack. Och brunt och beiget. Det blir mina höstfärger.

Nicole, jag och Amanda.

Efter dagens visningar tog jag mig bort till Kasai för att äta middag med min Mykonos-familj.

Vi tog in en massa god mat att dela på, drack varsitt glas vin och promenerade hem vid tio-tiden igen. Perfekt onsdag!

I torsdags fortsatte modeveckan, se så tjusigt sällskap!

Den sista visningen för säsongen blev Jennifer Blom som visade upp massa magiska klänningar. Inget dåligt sällskap man har på varje visning, så mycket glada och tjusiga tjejer!

Håll utkik på Daily Forni där det kommer en sammanfattning av fashion week senare idag. Puss!

  1. Haha nä min kille älskar att hålla handen men jag får PANIK! Nån slags klaustrofobisk känsla när jag inte får ha mina händer fria (OBS kan ej ens bära handskar på vintern) Svar ja, helt klart lite neurotisk till min personlighet haha.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi