Min helg i bilder: Födelsedagsfirande!

Hej och välkomna till en lite sen men dock hemskt mysig MIN HELG I BILDER!

Först börjar vi med fredag. Vi var trötta och bestämde oss för hemmamiddag och film. D lagade pannbiffar som blev helt galet goda!

Sen blev det lördag och vi gick runt Djurgården med svetten som rann.

Jag bjöd på acaibowl till frukost. Mmm bästa sommarfrullen.

Resten av dagen var vi hemma och fixade med sånt man fixar med hemma. Men när klockan slog 19.30 såg jag ut såhär och hoppade in i en taxi!

Ner mot stan för att fira min födelsedag med fyra bästisar: Marith, Margaux, Petra och Amanda!

Vi började med bubbel på Hallwylska. Finns inget bättre än att träffa sina vänner efter semestern. Alla strålar, är utvilade, har massa roliga historier och är på sitt bästa humör.

Herregud jag har Sveriges härligaste vänner!!!

Efter Hallwylska gick vi bort till Milles för att äta middag, det har nästan blivit lite tradition att gå till Milles på min födelsedag.

När det blev natt tog vi oss vidare till Wall där vi dansade till stängning… sååå roligt.

I söndags var man inte tuff :)))

Åt rostat rågbröd och försökte vakna till liv.

Vilket jag till slut lyckades med. Vid lunchtid tog jag mig ut för att möta världen. Måste säga att det var en alldeles ljuvlig söndag ute.

Jag gick bort till Ulla Winbladh för att äta lunch med D, Amanda, Shoan och Chloé. Vi åt wallenbergare och pratade om semestern.

Sen började regnet ösa ner så då fick vi ta skydd inomhus tills det hade lugnat ner sig. Efter regnkaoset sprang vi till parken där vi hoppade i sandlådan ungefär 300 gånger. Den här tjejen alltså, älskar henne! Saknat henne under sommaren, skönt att vi är återförenade igen. Så kul att märka att hon saknat mig också, kompisar äger hur små eller stora de än är.

  1. Hej!
    Så fina bilder! En liten fråga, ditt kaffe du dricker till frukost ser alltid så gott ut😊Har du någon kaffemaskin eller är det vanligt bryggkaffe med mjölk? Funderar på att köpa någon maskin nämligen så tänkte höra om du har några tips! Eller tips på gott bryggkaffe..Kram

  2. Hej Michaela,
    Vad heter modellen på dina solglasögon? De är så himla snygga 🙂
    Tack för en härlig blogg som sprider mycket inspo, glädje och motivation!

  3. Hej Michaela! Vill börja med att säga att jag älskar din blogg (som jag läst sedan rar-tiden 🙂 och du verkar vara en sån fin person. <3 En fråga till Frågor med Forni som jag hoppas att du vill svara på. Jag har varit vegan en tid, blev sedan lakto-ovo vegetarian och nu äter jag även fisk. MEN – jag kan inte hjälpa att sakna vissa typer av kött och rätter. Känns så tråkigt att avstå från något man tycker är så gott, men jag försöker tänka på djuren och i alla fall göra något genom att inte äta kött. Känns som jag bara ser de stackars djuren framför mig när jag ser kött. 🙁 Min dröm eller mål är att i framtiden äta som du gör, typ 80-90% vego och ibland kött. Har du några tips eller råd hur jag kan tänka? Hur tänker du? Köper du ekologiskt kött? Hoppas du vill dela med dig av dina tankar kring detta. Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi