WEEKLY PLANS

God morgon,

Hur mår alla idag? Är det sista ruschen inför semester eller har ni redan gått på er? För mig är det här sista veckan på kontoret, sen tar jag ”ledigt” hela juli. Det betyder en del kontorstid, en del slutsummeringar och en hel del wrap things up innan folk går på semester. Men jag har haft en grym midsommarhelg och känner mig taggad på jobbet. Många saker prickas av just nu och det är så skönt att sammanfatta en hektisk vår innan man börjar sätta planen för hösten (ok kanske lite deppigt att börja prata om hösten nu, men ändå, haha).

Mest taggad är jag på BEYONCÈ OCH JAY Z IKVÄLL! Herregud klarar nog inte av att prata om det redan nu för då kommer jag inte kunna jobba, vi får prata om det senare. Kan inte förstå att jag ska få se Bey ikväll, känns helt overkligt. Vill nypa mig själv i armen när jag tänker på det!!!

Nog om det… Ska vi titta på min vecka?

Måndag: Kontorsförmiddag, yoga på lunchen, plåta samarbete på eftermiddagen. Bey & Jay-konsert ikväll ♥
Tisdag: Skrivdag och efter jobbet ska jag till Grand Hotel på spa med Carro, det ser jag fram emot.
Onsdag: Kontoret hela dagen. Event med Ray Ban och Presskontakterna samt möte om boken. På eftermiddagen spelar vi in podd med Tom & Petter som vi ska ha en podd-dejt med, hur härligt!
Torsdag: Kontorsdag hela dagen lång, tänkte röja undan så mycket som möjligt inför sommaren.
Fredag: Gästar förebildspodden på förmiddagen och sen väntar sommarlunch för Michaela Forni AB innan vi går på sommarlov!


Bildkälla

  1. Var på konserten i Köpenhamn i Lördags. Finner inte ord. Blowed my fucking mind! Eufori i två och en halv timme, bered dig på det! Kram

  2. Hej!
    Vet att du i en podd för ett tag sen sa något snabbt om din nya primer från Armani.
    Vilken är det du använder? Söker efter en ny favorit nämligen.. 🙂

  3. Forni! Kläd-S.O.S! Jag är 30 år gammal och har precis träffat min drömkille (hurra!). Han är bjuden på en av sina bästa vänners bröllop i Schweiz i slutet av augusti och jag är också bjuden (!). Jag har inte träffat kompisen och jag har redan klädpanik. Jag behöver en klänning, som är tillräckligt dressad för att passa i ett lite finare bröllop i Schweiz, men samtidigt vill jag se het AF ut för min kille (fattar inte att jag äntligen för kalla honom så!!!). Har du tips på klänningar? Dresscode är mörk kostym. Jag vill gärna se modern och svalt snygg och stark ut, hellre än gullig. Självsäkert, om du fattar. Fan. Kan jag inte bara få hyra in dig som stylist istället – HUR KUL!?!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi