Sovmorgon

God morgon från sängen,

Jag har tagit sovmorgon både lördag och söndag, älskar när man bara unnar sig en jäkla massa sömn. Gjorde en stor kaffe, en skål med yoghurt & granola och gick sedan tillbaka till sängen. Vi somnade båda två framför ett avsnitt av The Fall igår så nu tänkte vi kolla om det i sängen innan vi ska iväg på brunch lite senare.

Som ni märkte blev det ingen uppdatering igår, jag var lite bakis och helt slut från veckan så låg bara i soffan prick hela dagen förutom när det var dags att äta haha. Är det inte så galet skönt att bara bestämma sig för att göra ingenting och släppa prestationen? Ibland kan jag känna att man ”måste” hitta på massa saker hela helgerna och därför är det så skönt när man bara struntar i allt och gör det man känner för – ingenting.

Ha en mysig söndag nu så hörs vi lite senare, puss!

  1. Tack för serietipset! Vi är helt fast här hemma 🙈 Har haft en prestigelös söndag – vaknade, fortsatte titta, stack iväg på ett snabbt träningspass för att sedan fortsätta kolla. Rena rama giftet haha!

  2. Hej!

    Skum fråga och helt orelaterat till detta inlägg men; jag har som du ögonfransförlägning och när jag gråter svider det ordentligt. Undrar om det är samma för dig?

  3. Så mysigt! Men du, kan du inte skaffa ett ”hjärta” på bloggen så som vissa andra har (typ Amanda), så kan man gilla inlägget och skicka lite kärlek även fast man kanske inte har något att säga? 🙂

  4. Älskar mina barn men när jag läser sånna här inlägg kan jag bli så avundsjuk haha <3 Tur att det finns barnvakter 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi