Söndag

God morgon,

Jag har tänt doftljus i lägenheten och slås av att det äntligen är så pass ljust ute att jag inte behöver tända lampor. På vintern behöver jag ha tänt hela dagen, hur ”soligt” det än blir. Men idag lyser dagsljuset upp lägenheten och jag tänder ljus för att det är mysigt mest.

Vaknade 08.30 i morse efter nio timmars sömn, har sovit 20 timmar denna helg – lyxen i det. Efter en riktig skitvecka behövde jag hämta kraft i helgen, då är 20 timmar sömn bättre än några utekvällar på stan. Det kanske låter lite märkligt men jag läste faktiskt igenom min bok tidigare i veckan för att bli påmind av vad man gör när man har ångest och allt känns skit. Sen bestämde jag mig för att ge mig fan på att följa tipsen och ta in orden tills det känns bättre igen. Idag känns det lite bättre.

Hur mår ni?

Första sidan i ”Jag är inte perfekt, tyvärr”

  1. Jag har haft en känsla hela veckan av att något varit på tok. Har kikat in på din instagram och blogg lite extra för att se om jag kanske råkat missa något eller så. Har nu lyssnat på senaste poddavsnittet och vill bara skicka en stor varm kram! <3 ta hand om dig fina Michaela! <3

  2. Vill bara ge lite <3
    Man kan tycka vad man vill om dig, din blogg eller vad fanken som helst. Men steget från att tycka det till att sedan gå in här och kräka av sig på det sätt vissa gör är för mig så jäkla långt…(och lågt). Men uppenbarligen inte för vissa. Folk borde skaffa sig lite etik och moral och framföra åsikter på ett moget vis.

  3. Fina Michaela. Jag lyssnade på podden idag, precis som alla andra veckor. Den är så fin och Du är så fin. Blir ledsen att vissa tar sig friheten att kasta ur sig skit här inne. Vill skicka en stooor kram och säga att du är den bästa influencern/bloggaren/författaren/poddarer jag vet. Hoppas du har en skön söndag <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi