Morgoninlägget

God morgon fredag,

den här veckan går nog inte till världshistorien som den gladaste veckan i mitt liv. Den har varit stressig och pmsig och trött men snart är det helg och då står MYS på schemat.

Herregud så skönt det ska bli.

Här kommer fem bilder från veckans ljusglimtar.

I onsdags var vi hemma hos Ida-Sofia på fördrink innan YSL-festen. Kerastase var där och lockade håret på oss – sån lyx!

Sen blev det en sväng förbi YSL Beauty-partyt innan jag åkte hem och jobbade lite till.

Fick hem världens finaste Alla hjärtans dag-present från & Other Stories! En solgul pyjamas <333

Den åkte på redan igår.

När jag spelade in kortfilmer i Mall of Scandinavia.

Idag står följande saker på schemat:
Plåtning för Daily Forni
Lunchevent på Ett Hem med 2nd Day och Wakakuu
Podd-inspelning

Lets do this!

  1. Hej Michaela, jag jobbar som frilansande journalist och skriver en del om sociala medier och webb. Läste denna artikel om influencers och tycker det är underligt hur vissa ser på detta yrke. Vore kul att höra dina tankar om det. Här är ett citat från Anna Ekström, gymnasie- och kunskapsminister.

    ”En ”influencer” är ett smeknamn på en halvkändis som, genom att använda sig själv som varumärke, gör smygreklam för olika former av produkter och tjänster på sociala medier. Blotta tanken på att det skulle vara ett framtidsjobb för ett stort antal ungdomar är lika verklighetsfrämmande som löjeväckande. ”

    Källa: https://www.dagenssamhalle.se/debatt/fler-underskoterskor-men-farre-influencers-behovs-20667

    Med vänliga hälsningar
    Emma Nilsson

  2. Fina Michaela!! Kan inte du göra ett inlägg om skor? Jag är såååååå mycket beslutsångest för vad jag ska köpa för skor. Jag vill ha ett par (svarta) som passar både till vardags när man vill vara lite finare och till fest. Gärna med klack, och kan vara ganska hög klack (kortis som vill vara lång på krogen). Vore så uppskattat! Kram på dig fina <3

  3. I feel you. Det har varit ungefär samma för mig denna veckan. En riktig tvivelvecka med gråt halsen, för många missade bussar och på tok för lite sömn. Hoppas att vi båda får en bättre helg!

  4. Hej! Jag har precis börjat på en ”riktig yoga studio” efter att bara ha kört hemma framför youtube tidigare. Vilken sorts yoga brukar du köra? Vad gillar du bäst? (Yin, ashtanga, vinyasa, hatha??) kan du inte göra ett inlägg om det?

    Har verkligen fastnat helt i yogan, så kul!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi