Energi

Wow vilken energi jag dundrade in i vardagen med. Det kändes som att jag hade solen på insidan av min kropp när jag tog mig ut för den första jobbdagen efter semestern. På poddinspelningen med Hamilton så bara sköt jag ur mig tankar och känslor, allt bara forsade ur mig, starkt och passionerat (älskar när det händer). På kontoret var jag uppe i energinivå 100 tillsammans med Theres och sedan gick vi på ett möte som bara kändes rätt rätt rätt. Jag avslutade jobbdagen med ett underbart event i Prinsessan Lillians svit på Grand Hotel som KappAhl och Emilia de Poret anordnade – bilder från detta event kommer i dagarna!

Så härligt det kändes att komma hem och träffa kollegor, branschkompisar och vänner igen. Alla var så snälla mot mig och jag hade nog glömt bort hur mycket bra energi jag har runt om mig även hemma i Stockholm. Ger man kärlek så får man kärlek ♥ Jag ska vara med orädd med att ge kärlek i framtiden.

Nu kom jag precis innanför dörren och likaså D, vi ska äta minipizza till middag och kolla på ”Innan vi dör”. Sista bilderna från resan kommer imorgon. Puss!

Gullig

  1. Hej! Vad kul att ni kollar på ”Innan vi dör”! Jag var besatt av denna serie förra vintern, kan inte du beretta vad du tycker kring den? 🙂

  2. Jag har en fråga till Frågor med Forni! Jag Har precis börjat med yoga och hoppade på en 30 dagars utmaning med Yoga with Adriene, men vet inte hur jag ska fortsätta. Är för ny för att yoga själv och behöver någon som guidar mig ett tag till. Hur ska man ta sig an yogan utan att behöva betala dyrt för en yogastudio? Tacksam för alla tips.

    1. Tips hur du kan fortsätta med yoga; yogobe.se! Gratis om du är student och där finns HUR mycket bra videos som helst, allt från 5min-90min. Vill du inte lägga pengar på det (om du inte är student dvs), rekommenderar jag att fortsätta med Adriennes videos. Jag brukar då känna efter vad jag är sugen på för yoga varje dag (för rygg, nacke, avslappning eller mer aktiv tex) och sedan leta vad som kan passa bland alla hennes!
      Kram

    2. Jag kör med appen YogaStudios! Älskar den orimligt mycket, finns massor med pass i olika nivåer 🙂

  3. Åh, jag ska också vara mer orädd med att ge kärlek! Kan hålla mig själv ganska utanför och fokusera på mitt och min familj, men ska absolut bli bättre på att ge kärlek när chansen är där. Vad har man att förlora liksom? <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi