Frågor med Forni

Den carbonaran ser ju helt perfekt ut! Hur gör du den? 😍

Den är MAGISK! Har skrivit ut hela receptet här (klick!).

Hej! Mest bara nyfiken, varför vill du äta mindre mejeriprodukter? Allt gott <3

För att det är dåligt för vår jord och oschysst mot djuren. Jag jobbar ju hela tiden mot att äta mer och mer veganskt. Försöker att se animaliska produkter som något man kan unna sig ibland men inte ta för givet. Sedan finns det ju sjukt mycket bra växtbaserade alternativ så då känns det onödigt att välja mejeriprodukter när det är sämre för vår jord. Kram!

Var skulle du åka på en weekend i månadsskiftet april/maj, ca 4-5 dagar? Jag vill så gärna åka till Portofino, men är rädd att jag skulle önska mer sommarväder än vad det kanske är då.

Hmm ja Portofino kan kanske vara lite för kallt då tyvärr… Vänta en månad och åk dit i juni istället? Om inte så skulle jag kanske valt Aten, San Sebastian, Paris eller Tel Aviv! <3

Hej Michaela! Vet du var dina föräldrar har köpt det fina marmorfatet de har på sitt bord? Kram och tack på förhand

Hej fina!

Ingen aning, mamma och pappa kan ni kommentera i detta inlägg och skriva var ni köpt det? Hehe tack love u <3

Har du något tips på mjölk som inte skiktar sig i kaffet? Men den där iKaffe kanske är en sådan? Har testat mandel- och havremjölk men det ser ju inte så smarrigt ut när den separeras 🙂

Hej tjejen!

Hmm… av min erfarenhet så är det bara sojamjölk som skiktar sig i kaffet. Jag kör osötad mandelmjölk från Alpro och iKaffe hemma och ingen av dessa skiktar sig! Så testa dem <3

Kan du inte skriva ett inlägg med tips om Marbella? Var man ska bo, äta osv.

Kommer på Daily Forni inom kort!

Hej! Undrar vart dina byxor på bilden kommer ifrån? Och vilken storlek på skjortan du har? Väldigt snyggt alltihopa!

Dom kommer från Theory och finns HÄR (annonslänk). I skjortan har jag strl S. Kram!

Hur är vädret såhär år på Marbella, vi funderar att åka i mars, tror du det funkar? 🙂

Det var cirka 20-22 grader under dagarna där, vi hade verkligen tur för det kunde lika gärna ha varit tolv grader under den perioden. Allt handlar om tur. Jag var där i april förra året och då hade vi otur med vädret under några dagar så det är svårt att säga. Men det brukar vara helt okej under påsken, vet att många brukar bada och hänga på beach clubs där då! Om det är under den perioden ni funderar på 🙂 Kram!

 1. Hej! Jag spontanköpte en jättefin Mulberry Bayswater Satchel väska i brunt på rean men känner nu att jag absolut inte vet hur den ska användas. Har aldrig haft en brun väska förut. Dock var den inte jättebilligt så känner att får väl ta och vänja mig vid att ha en brun väska ändå haha. Så snälla kan inte du ge lite bra tips på vad man ska klä sig till en brun väska? Kram!

  1. Hej! Nu är det inte Michaela som svarar men jag kör på ändå. Jag har en Bayswater i oak som jag köpte för flera år sedan, och den är bland de absolut bästa köpen jag gjort. Har använt den till allt, och jag tycker nästan alltid att den passar lika bra som en svart väska. Dessutom åldras den så väl <3 ge den lite tid så tror jag du kommer vara väldigt nöjd med ditt köp! Kram

  2. Jag svarar också! Brunt är skitsnyggt till denim, både mörk och ljus, och benvitt, kritvitt, alla typer av pasteller, lila och olivgrönt. Och rött! Testa mörkblå jeans ochvkrämvit stickad tröja till 😍 Jag kan förstå om man hellre vill ha svart väska till en svart kavaj men kan känna att brun väska är SÅ SJUKT elegant till en helsvart look. Till en grå kostym är det också snyggt om man har en tröja eller topp i någon färg som gifter sig bra med både grått och brunt – småmönstrat blommigt, gult eller rosa. Och brun väska till blå kostym med vit tisha är hur snyggt som helst, kör bara, prova ut massa kombos hemma som ögat gillar! Kram från hon som i sista hand köper en svart väska men bara för att den är en bra-att-ha-basic i garderoben.

 2. Om man vill ha sojamjölk i kaffet kan jag tipsa om Alpro Soya for Professionals (om den finns i din butik), den enda sojamjölk som inte skiktar sig enligt min erfarenhet.

 3. Hej! Kan du inte ge lite Tel Aviv tips? Och hur tror du läget är för att åka dit, tror du det är oroligt där nu?

 4. Till nästa Frågor med Forni eller kanske eget inlägg 🙂

  Önskar tips på snygg datorväska att ha till jobbet. Den jag fick med är inte så härlig och eftersom jag släpar runt på min laptop vill jag ha en med lite power-feeling i. Storleken är 15.6”, vill gärna ha axelrem till för att underlätta bärandet. Behöver inte ha plats för så mycket annat (inga pärmar osv) och vill ha en så nätt som möjligt. Hade 14” innan så denna laptop känns gigantisk…

  Budgeten är flexibel då detta är något jag kan tänka mig att investera i.

  Evigt tacksam för tips!

 5. Om du är rädd om jorden är inte mandeldryck något du ska dricka. Det är nästan bara vatten i drycken, och typ 2 procent mandel. Bättre att dricka havredryck från Sverige.

 6. Helt osant det du skriver om mejeriprodukter. Det är däremot farligt för dem om de inte mjölkar ur etc. Där emot är det ju bra för vår kropp att dra ner på det, men inte för djurens del!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi