Fredagslugnet

Jag trodde att jag skulle ha andan i halsen idag men tack vare kvällsjobb igår så slapp jag det. Istället gick jag upp i morse, åt frukost och jobbade fram till lunch. Då kom Margaux och Arnold över så körde vi hemmalunch och mys. Det är härligt att ses hemma när det är barn med i bilden för det blir lite mer avslappnat. Han lekte med mina filtar på golvet och vi pratade om allt det där man pratar med sina närmsta vänner om.

Efter några timmar gick M & A och jag gjorde en intervju med SvD om sociala medier och influencerbranschen, säger till när den finns att läsa.

Nu ska jag springa vidare, jag ska förbi Chimis pop up-store på Haymarket (spana in på Instastories!) och sedan går jag på helg. Bubbel på Diplomat med Lin och middag med Marith står på schemat, inte helt fel. Ha en ljuvlig fredagskväll så hörs vi imorgon! Då kommer det tips på basplagg som jag satte ihop igår.

  1. Låter som en riktigt härlig start på helgen! Kan inte du göra ett inlägg om dina vänner? Vet att du gjort det tidigare och tyckte det var så roligt! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi