Att vara ledsen och skaffa en ny kompis

Hej fina ni,

Jag ska erkänna att jag har en liten dipp just nu. Inte inspirationsmässigt för det har jag i princip aldrig, utan rent personlighetsmässigt. Jag är ledsen helt enkelt. Igår när D kom hem och jag låg i sängen så frågade han hur jag mådde och jag svarade bara precis som jag kände ”Jag är ledsen”. Skönt att få vara ofiltrerad med den man lever med. Jag pratade av mig lite men har ändå gått runt med en klump i magen hela dagen. Det är mycket som är jobbigt nu och jag gör mitt bästa för att leva på men vissa dagar, som dessa, så är det tungt. Hade behövt tio mjuka kramar idag.

Tur att jag ska podda med Hamilton i eftermiddag och vi alltid brukar vara bra på att krama om varandra. I henne känner jag systerskapet, som i många andra fall tyvärr tappas bort. Tänk att man kan hitta en ny kompis och lära känna varandra genom en podcast, det är häftigt ändå. Veckans ämne kommer att handla om just det – vänskap.

Vi avslutar detta lunchinlägg (det blev en sen lunch idag, tunacado och perfect balance-juice från Joe & The Juice) med några bilder från mina senaste dagar. Puss!

Såhär såg min balkong ut igår morse när jag vaknade. Blev helt pirrig!

Hade lunchmöte på Riche igår och åt dagens vegetariska som var bakad blomkål med svamp, ruccola, rostad lök och tryffelmayo. Så god!

Igår kväll var jag på nätverksdejt med Women With. Andra Farhad föreläste om aktier (såg ni henne på Nyhetsmorgon i morse?) och jag blev faktiskt riktigt taggad på att lära mig ännu mer så i morse satt jag och läste i olika aktiegrupper på Facebook. Mycket inspirerande!

Frukostmöte i morse, nu börjar den säsongen där jag lever i kashmirtröjor, denna från Soft Goat.

Jag åt en smoothiebowl med yoghurtöverdragna lingon, jordgubbar, päron, banan och vit choklad. EEEEH hej då alla andra frukostar jag lämnar er för denna.

Fotograferade med Chimi Eyewear idag, resultatet får ni se på fredag!

  1. En till nagelfråga (ja jag är besatt av naglar precis som du!) Vilken cnd shellac-färg är detta? Berry boudoir?

    Vill också passa på att instämma med många andra här. Får så otroligt positiv energi när jag går in på din blogg oavsett om du skriver om nåt peppigt som chamagne och skor eller något ledsamt. Man blir glad av de peppiga inläggen och känner sig mindre ensam och som att man får styrka av dina mindre glada inlägg. Din blogg och er podd ger mig verkligen mycket i livet, tacksam för det!

    Kram Mikaela

  2. Hej Michaela! Tack så himla mycket för en väldigt fin blogg <3 Tycker du har så bra, balanserade tankar om mycket så tänkte fråga dig en grej apropå metoo. Vet inte om du hört, men Jennie Hammar pratade om hur hon behandlats på sin arbetsplats Riche när hon arbetade där. Kändes ganska tydligt vem förövaren var, och som jag förstår det arbetar han fortfarande där? Hur tänker du kring att äta på en restaurang där övergrepp har begåtts? Spelar det någon roll om man som enskild person slutar gå dit? Hur ska man tänka? Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi