WEEKLY PLANS

Okej, humöret börjar sakta men säkert ändra form. Skönt. Nu är jag bara stressad över att vi inte har så många timmar kvar till kvällen… klockan ringer nämligen 03 i natt eftersom planet går vid 06. Innan dess ska jag bocka av en miljard grejer på att göra-listan, packa, få några timmars sömn och lite kvalitetstid med D.

Trots stressen känner jag mig lyckligt lottad idag. Tänk att det här är mitt liv, det är inte klokt. Så roligt att det nästan blir för roligt ibland. Försöker vila i tacksamhet en stressig dag som denna.

Jaja, ska vi kika på veckans schema? Det kanske kan vara kul eftersom jag har schemat över våra dagar i Champagne också! För er som inte vet så åker jag till Champagne i Frankrike tillsammans med Richard Juhlin som jag jobbar med. Jag har även fått äran att bjuda med mig Petra vilket känns SÅ roligt.

Måndag: Jobb på kontoret på morgonen. Spela in podd och sponsorinslag hos Perfect Day. Fixa ögonfransar och naglar inför resan. Packa, jobba, förbereda inför resan.
Tisdag: Flyger till Paris tidigt som tusan. Där ifrån buss till Champagne. Direkt när vi kommer väntar en lunch och champagneprovning hos Veuve Clicquot. På eftermiddagen ska vi till Champagne Krug och på kvällen väntar middag, rundtur och provning hos Champagne Bollinger. Kan fan inte tro att det är sant så flott det ska bli!
Onsdag: Förmiddagen tillbringas hos Champagnehuset Dom Perignon, därefter blir det lunch hos Champagne Lanson. På eftermiddagen besöker vi Henriot och på kvällen vankas det middag hos Taittinger. VILKEN DAG!
Torsdag: På torsdag ska vi iväg på lite överraskningar – hur kul! Vi får se vad som väntar men jag tror inte att vi kommer bli besvikna.
Fredag: Vi börjar dagen hos Champagne Philipponnat och sedan äter vi lunch hos Champagne Mumm. På eftermiddagen åker vi tillbaka till Paris och sedan till Stockholm!

Vilken vecka alltså, blir pirrig bara av att tänka på det. Och titta så mysigt vi ska bo!


Är det ens på riktigt?!?!?!

  1. Hej fina Michaela!
    Jag och killen ska renovera vårt kök och få nytt matsalsmöblemang och jag vill såklart göra bordet fint. Och så minns jag att du lagt ut en bild för längesen från dina föräldrars matbord att dem har jättefint fat kanske i marmor? Med salt o peppar osv på. Vart hittar man bilden? Haha måste vara en märklig fråga, men minns att det var så fint så jag la det på minnet 😉
    Kramar!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi