Måndagspaniken

Helgens festligheter betalar sig helt klart idag… satan i gatan så trött jag är. Sprang in till kontoret strax efter åtta för att röja undan men visade sig att det var fotografering här, inte rätt morgon för mig haha. Vet inte hur jag ska bli klar med allt, har alldeles för mycket att göra. Dessutom med en kropp och knopp som inte är helt med i matchen hehe… Suck. Känner mig som 22 år – lika förvirrad, bakis och lättirriterad. Får bli en rejäl meditation när jag är klar med allt ikväll.

Vi hörs om några timmar helt enkelt, måste fokusera på att få något gjort idag + hålla humöret uppe. PUSS

  1. Exakt samma måndags-feeling här! Festar inte så mycket längre, men efter två helger med fantastiska kalas så riktigt skriker kroppen nu såhär måndag morgon. Det gäller verkligen att pausa hjärnan så att hjärnspökerna inte spårar iväg en dag som denna. Hoppas du får en fantastisk vecka!!

  2. Citatet är välbehövligt och ON POINT idag. Vilken jäkla skitdag. Heja vädret, i varje fall. OCH DIG 🙂 KRAM!

  3. Hejdu fina! Är lite nyfiken av mig och har för mig att du skrivit att du gärna undviker sojaprodukter. Hur kommer det sig? Är ex sojamjölk dåligt?
    Undrar även om du kan fråga D vad det är för märke på era utemöbler? Har letat och letat men hittar dem inte någonstans.

    Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi