Skitsnack

Fullt upp på kontoret idag. Jag har haft massa möten, kläckt en ny bokidé, ätit vegansk ärtsoppa till lunch, spelat in podd, fått in min favvosponsor till podden, prata om rädslor och smygkollat på Bachelor på datorn mellan mejlen.

Istället för att ta en kaffe/cigg/skitsnackspaus i jobbet (röker inte till vardags och dricker bara kaffe på morgonen) brukar jag ha en serie som jag kollar lite på när jag behöver en paus. Tio minuter hit och dit när jag behöver pausa hjärnan, det laddar faktiskt bra energi inför nästa jobbrace sen. Kollar ni på Bachelor? Herregud sånt drama – redan i tredje avsnittet! Jag är hooked!


Bildkälla

Inspirationsoutfit till jobbdagen imorgon!

  1. Jag gör exakt som du gör, fast pluggpauser. Är helt hooked på nya bachelor! Så bra paus och bra belöning! Tycker du är grym! <3

  2. Jag kollar! Jag och mina två bästa vänner (även mina grannar!:))) älskar svenska Bachelor, vi brukar alltid styra upp så att vi ser premiären och finalen tillsammans, dricker ett glas vin eller bubbel till och gör en tjejkväll av det. Sååå nördigt men väldigt roligt:D
    Fin torsdag till dig!
    Kram/E

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi