Fredag och veckan som varit

God morgon gänget,

Ledsen för dålig kvällsuppdatering igår, jag har haft några tuffa dagar och behövde hämta andan. Jag är så tacksam över det stöd och den kärlek jag får från mina vänner. För mig är det väldigt viktigt att ventilera en känsla eller situation innan jag går vidare från den och det kan jag göra hos mina vänner, vilket jag är så tacksam för.

Det är äntligen fredag idag, jag säger äntligen efter en vecka som inte har varit en solskenshistoria. Jag har haft några jättefina dagar och stunder, men även lite jobbigare i och med mitt farväl av morfar. Nu är det två veckor kvar till begravningen och någonstans så längtar jag lite tills det är över, så att man får landa ordentligt rent sinnligt.

Nåväl. Idag ska jag på återkontroll på min hälsoundersökning, styla håret hos Bangerhead och ikväll är det Stora Influencerpriset. Vi firar in fredagen med några bilder från veckans gladaste stunder!

I morse åt jag denna frukost: soyghurt med kokossmak, supernyttig juice och kaffe med mandelmjölk

Jag orkade inte laga middag igår men då slängde D ihop en liten vegansk rätt bestående av morötter, chili, ingefära och massa annat gott. Åt den till förrätt och en croissant till varmrätt 🙂

Åt lunch med Margaux igår på Milles, det var den mysigaste stunden på hela veckan.

Frukost och kollektionsgenomgång hos mina gullisar på Stylein. Jag hittade massa godbitar till vårens tillställningar!

Plåtade samarbete med Wakakuu i onsdags morse, resultatet kommer i början på nästa vecka.

Mer bilder på de här vackra kläderna kommer – håll utkik!

En bild jag skickade till mamma för att berätta att jag satt på båten på väg till henne ♥

  1. Hej! En fråga till Frågor med Forni: röker du fortfarande och vad har du för tankar kring rökning? Jag är runt 25, lever ett hyfsat hälsosamt liv och rökningen passar egentligen inte (längre) in i mitt liv. Ibland kan jag göra pauser på någon vecka, men tanken på att sluta helt stressar mig. Kram!

  2. Hej Forni
    Beklagar sorgen och hoppas allt går bra.
    Undrar över en sak, blir du bra bemött på Milles?
    Varje gång jag varit där både privat och tagit med mig stora kunder från utlandet så har det varit riktig taskig service, stressigt och inte alls några glada minner. Efter besöket med mina kunder har jag valt att inte gå tillbaka. Det blev oerhört jobbigt och skämmigt för mig att sitta där och se hur alla runt bordet kännde det dåliga bemötandet.

    Sedan ser jag hur ni bloggare går dit om och om igen och tänker dte kan väl inte vara en slump, för hade ni fått den behandlingen som jag fått de gånger jag varit där så hade ingen återvänt.
    Hur har du upplevt det?

    by the way älsker din blogg och sättet du skriver på och önskar själv att man hade bestriddit den egenskapen. Följt dig nästan sedan dag 1
    Kämpa på och var dig själv. Du är bäst helt enkelt.
    / T

  3. En fråga till Frågor till Forni kanske! Hej Michaela! Jag minns att du har skrivit att du har problem med magen och tror att du har skrivit att du har ibs va?? Jag & min mamma har också det och min mamma har börjat utesluta mejeriprodukter i hennes kost och hennes mage påverkades jättemycket av sojaprodukter. Läste även en artikel om att det inte var det bästa för ibs-magar. Märker du av något av det? Kramar i massor

  4. Hej, vill bara säga att du är SÅ söt, vacker och stylish i ditt nya hår! Som en helt ny person, helt underbart fint <3 <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi