En härlig onsdag

Jag är klar med ljudboken! Spelade in den bra mycket snabbare än vad jag hade förväntat mig. Sjukt vad förvånad man kan bli ibland för att man är bra på saker Otroligt stort att spela in min egen bok, det gjorde nästan ont i mig när jag läste vissa delar och i vissa andra svämmade min kärlek över – jag hoppas att det hörs.

Förresten, tänkte på en sak. Jag brukar åka till Stadsmissionen eller Myrorna en gång i kvartalet eller halvåret när jag rensar (hatar att ha för mycket saker hemma som ni vet). Men så hörde jag i något inslag på tv att de har problem med att hantera volymen av saker de får in, vilket då gör att donationen förlorar sin mening lite. Så tänkte kolla med er om någon av er eller någon ni känner skulle vara i behov av min senaste rensning. Kanske någon som ska flytta hemifrån/bli ensamstående/precis kommit till vårt land? Det är bland annat ett set om åtta stycken stora tallrikar, assietter och djupa tallrikar. De är alla i vitt och kommer från Granit (assietterna kan vara från Åhlens). Sen är det lite blandade saker till köket så som glas och koppar samt ett gäng krukor och någon tavla. Totalt två stora kassar. Mejla mig på michaela@forni.se om du vill ha det så är du välkommen att komma och hämta det hemma hos mig här i Stockholm (det är tungt så du behöver ha bil!).

Nu ska jag jobba undan lite innan det blir grannhäng. Puss!

P.s – hur coolt att mina sandaler är med i brittiska Glamour? ORKAR INTE ENS!!!

  1. Framöver när du vill rensa och skänka saker rekommenderar jag Erikshjälpen framför Myrorna. Jag känner människor som arbetar för båda organisationerna och vet att de tar bra hand om allt som kommer till Erikshjälpen. Nackdelen är att Erikshjälpen inte har boxar som Myrorna har men har man vägarna förbi en butik kan man lämna sina saker där 🙂

    1. Nej, inte Sellpy! Har flera vänner som skänkt oanvända saker men som aldrig dykt upp för försäljning. Alltså DYRA saker. Tar Sellpy sakerna själva? Skulle hellre sälja på Tradera/Blocket och skänka pengarna själv, trots att det är mer jobb…

      1. Jag har bara haft bra erfarenheter av Sellpy. De säljer allt som har ett andrahandsvärde över 50 kr åt en så delar man på vinsten för det och resten skänker de till stadsmissonen och Erikshjälpen – WinWin tycker jag! Är saker trasiga eller för slitna så tycker jag att det är rätt logiskt att dem inte säljer dem utan återvinner det istället. Jag gillar verkligen affärsidéen – cirkulärekonomi på ett enkelt sätt!

        1. Såklart att de inte kan sälja sånt som är trasigt, men ett ex: oanvända sneakers från Versace – tror du dom kom upp till försäljning? Nä. Så nope, jag skulle aldrig använda mig av Sellpy efter allt jag hört. Men kul att du verkar nöjd!

  2. Hej fina Forni! Ska på en fest med tema rött, jag tycker det känns svårt att hitta någon klänning som känns fin och inte sliskig.. det känns som en svår färg att bära på en fest. Har du något tips på hur man bär upp, tex en röd fodralklänning? Är det ens fint på någon vuxen människa… Kom att tänka på dig som har så bra smak! Hjälp 🙂

  3. Hej Forni,

    Jag och min kille ska flytta ihop och han har absolut INGENTING hahaha och jag flyttar hemmifrån mina föräldrar så jag har ju ingenting heller! Om du vill så tar vi gärna emot tallrikar och krukor 😀

  4. Revolutional update of SEO/SMM package ”XRumer 16.0 + XEvil 3.0”:
    captcha breaking of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
    and more than 8400 another categories of captchas,
    with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
    You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

    Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
    You read it – then IT WORKS!
    Good luck!

    XRumer201708c

  5. Hej! Min rekommendation är att skänka till skyddade boenden där kvinnor ofta tvingat lämna sina hem pga. hot och våld med snabbt varsel och därför inte har några kläder med sig. Exempelvis till Alla kvinnors hus som är Sveriges första skyddade boende. Ha det fint!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi