Min helg i bilder i miniversion

I inlägget förekommer reklam för Vitamin Well

Här kommer en liten Stockholmsversion av ”Min helg i bilder” från lördag till måndag, eftersom jag kom hem i lördags!

Kom hem på eftermiddagen, packade upp och åt Phils Burger via Foodora till middag. Med sötpotatispommes och deras egna dipp som jag är besatt av.

I söndags slängde jag ihop gröt av det som fanns hemma. Mandelmjölk som jag skummade, frysta bär, kokosflakes, äppelmos och jordnötssmör. Mums.

Vi gick över till D’s föräldrar på dagen för att äta lunch och Stockholm kändes som en spökstad, helt dött i stan! På vägen hem handlade vi och sen lagade D middag medan jag packade upp det sista.

Det blev spaghetti med köttfärssås <3

Igår gick jag och D en powerwalk runt Djurgården. Jag dricker alltid en Vitamin Well när jag går mina powerwalks, dagen till ära fick det bli en Free i smaken fläder/citron. Det är en av mina topp tre-favoriter. Älskar att den är sockerfri, fräsch som tusan och svalkar i sommarvärmen. Vilken brukar ni dricka?

Efter någon timmes jobb gjorde jag mig i ordning för ett glas eftermiddagsbubbel med Emma!

Efter en timme kom Michaela också.

Som några av er säkert har förstått så gick Sam och Emma skilda vägar tidigare i år. Det har tagit ganska lång tid för mig att anpassa mig till det, Sam är min familj och därmed har Emma blivit det också. Det är första gången jag är med om att någon i familjen separerar och det var helt klart jobbigare än jag trodde. Det märkliga är att i en relation går man och har det dåligt en längre tid innan man bestämmer sig för att avsluta relationen – men för alla andra runt omkring förändras livet från en dag till en annan. Jag har vant mig vid att ha Emma som en självklar del i vår familjekonstellation och nu håller jag på att vänja av mig vid det. För några veckor sedan satte jag mig i bilen till deras släktingar och gjorde plats för henne bredvid mig innan jag kom på att hon inte ska med. Däremot så kommer inte vår vänskap förändras, hon betyder fortfarande jättemycket för mig och det kommer hon fortsätta att göra. Vi umgås på nya sätt bara och det får väl ta lite tid innan man vänjer sig vid det.

Efter två glas bubblor och massa tjejsnack gick jag hem igen!

Gjorde halloumisallad, sen tittade vi på en film och så sov jag i 12 (!) timmar.

  1. Nä Michela nu är det faktiskt dags att berätta! Gröten du gör ser ju sååå god ut! Hur skummar du mjölken etc etc? Recept tack :))))) Med vänlig hälsning ingen frukosttjej men kanske blir jag omvänd nu

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi