Hotellfrukost och bästis-häng

Vilken underbar torsdag jag har haft!

Jag började dagen med ett frukostmöte på Berns. Vi högg in på hotellfrukosten och snackade skit blandat med jobb i två timmar (mötet var med två killkompisar). Efter det gick jag och shoppade i lugn och ro på stan – bästa grejen att göra! Det blev ”bara” den här klänningen och skorna från Zara – blev kär i båda två. Efter det drack jag en smoothie och jobbade innan jag körde ett race med manikyr, pedikyr & ögonfrans-förlängning nu innan semestern. Dagen avslutades på bästa sätt – rosé i solen med Petra & Margaux! Herregud så jag älskar mina vänner. Vad vore livet utan dom.

Nu ligger jag i badet, bloggar från mobilen och snart ska jag gå upp och slänga ihop en middag till mig själv. Det blir nog sötpotatis i ugn med tryffelsalami och mozzarella. Mums. Ha en härlig kväll mina älsklingar!

  1. Kan du inte visa naglarna? Nyfiken på vilken färg det blev 🙂 Ha en underbar resa till Italien! Kram på dig bästa Forni

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi