MONDAY

Eftersom jag har gått på semester blir det paus i veckoplanerna fram till augusti, men ett måndagsinlägg att starta veckan med tycker jag är mysigt i alla fall.

God morgon måndag! Jag är 50% ledig från och med nu ju. Så spännande och läskigt. Den här veckan är jag kvar i Stockholm och här är några av sakerna jag ska göra i veckan:

Yoga – Jag har bokat på mig flera pass, känner att jag måste stretcha ut kroppen ordentligt inför alla semestrar med flygplan, bilturer och allt vad det är.
Megarformer-pass – Det är så skönt när jag inte behöver vara piffad för en massa jobb för då kan jag gå osminkad och träna om dagarna. Jag vet hur mycket stryk min kropp tar under semestertider så vill gärna hålla den så stark som möjligt inför semestern.
Picknick med Vitamin Well – På onsdag kväll har jag en picknick med Vitamin Well som jag har bjudit in mina vänner till! Så mysigt, vi ska grilla och dricka och hänga. Som en sista dejt innan alla åker iväg på sina semestrar.
Promenera och vara ute i solen – Vädret visar 20 grader och sol i stort sett hela veckan så jag tänker mig många turer ut på Djurgården!
Frukost på Villa Källhagen – Min svärfar jobbar där, så någon morgon tänkte jag gå förbi och äta frukost hos honom med en bra bok som sällskap.
Jobba – Jag har två stycken möten, en podcastinspelning, saker som ska skrivas under och skickas till min revisor, adminjobb och så uppdatera Daily Forni och bloggen och alla sociala medier som vanligt!

Då kickar vi igång den här veckan.

  1. Hej Michaela! Och tack för en superbra och peppande blogg! Skulle inte du i nästa ”frågor till forni” eller ett annat inlägg kunna berätta vad du tycker om din MacBook? Jag funderar nämligen på en likadan, men det vore skönt att höra vad någon som har använt den ett tag tycker!
    Puss och kram!

  2. Semester! helt fantastiskt ju! hoppas vi får en solig juli 🙂 din vecka låter toppen förresten, yoga is well needed här med, heh. <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi