Så härligt…

… att ni är så många som har varit med sedan första början! Helt galet när man tänker efter men också himla mysigt.

Jag har haft en ganska så vanlig tisdag. Gick upp vid 07.30, åt frukost, gjorde mig i ordning. Gick förbi skräddaren på vägen till kontoret och jobbade i någon timme. Sen var jag barnvakt åt Chloé, vi gick förbi ett möte och sedan gick vi till parken och lekte med de större barnen. PANIKEN bara när hon tar emot en näve grus och sular in i munnen på en millisekund, trodde hon skulle spotta ut det (sjukt äckligt?) men hon började typ tugga på det och försökte svälja. Den skräcken när jag trodde att hon skulle sätta i halsen var inte att leka med. Men allt blev bra och några minuter senare så kramade hon om mig för att visa att ingen skada var skedd, sen fortsatte hon härja runt som vanligt. Ville typ krama om henne så att hon gick sönder, blev så lättad haha. Älskar den lilla jäveln så att det gör ont. Efter vår parkdejt gick jag iväg för manikyr och fransförlängning innan jag gick tillbaka till kontoret för några timmars till jobb. Avslutade dagen med ribbåt och picknick tillsammans med Richard Juhlin! Så stolt ambassadör till dem. Mycket mysigt var det. Att åka ribbåt och hänga med barn är lite samma grej – galet roligt förutom om du slappnar av en sekund för då kam det vara livsfarligt haha.

Nu blir det middag och kanske ett avsnitt av något innan jag totaldäckar. Har fått adrenalin så det räcker och blir över idag! Ganska skönt med kortvecka faktiskt hehehe…

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi