En söndag på landet

Wow alltså, vilket väder vi har under vår helg på landet hos Linn och Mattias. Det kommer massa bilder imorgon, tänkte bara kika in och säga hej nu. Vi ligger vid poolen och ska snart äta korv med bröd till lunch. Det är ett lite slitet gäng idag, jag gick och la mig efter Ida vid två och vid sju när jag skulle gå och kissa var fortfarande ett gäng vakna. De mår lite sämre än vad jag gör idag haha. Dock kunde jag inte sova så somnade inte förrän vid 07.30 (!!!) eftersom det var pågående fest på altanen hela natten haha. Fick tre timmars sömn och var väl lätt panikslagen i natt men nu när jag är igång med dagen är det lugnt. Brist på sömn ett par nätter klarar man (kunde inte sova i fredags natt heller).

Har det verkligen så mysigt här ute med mina älskade vänner, gamla som nya. Mycket kärlek och gemenskap. En känsla av tacksamhet sköljer över mig.

Hoppas ni har en underbar söndag, puss!

  1. Låter som en helt perfekt helg! Kanske ett tantigt tips men brukar alltid ha med öronproppar i necessären när jag ska sova nån annanstans, har hjälpt mig såå många ggr när typ en granne har fest, hundar som skäller eller om hotellet råkade vara precis vid en trafikerad väg…

    1. Ja jag borde definitivt haft öronproppar och kanske lite insomningstabletter haha. Måste bli mer rutinerad på sådant nu när jag har blivit så jäkla tantig haha. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi