22 grader och balkonghäng

Jag har haft en underbar dag idag. Vid sju vaknade jag utan att ha ställt klocka, jobbade en timme från sängen och vid åtta tog jag mig ut på en promenad/löptur.

Jag har ju inte varit mitt bästa jag den senaste tiden så det blev knappast långt – men det behöver inte alltid vara det! Viktigast att man tar sig ut tycker jag. För att få frisk luft och känna att kroppen rör på sig.

Gick förbi det här huset som är så himla fint. Tänk att bo i det här huset, precis när man kommer ut på Djurgården? Vilken dröm att dricka sitt morgonkaffe på den där uteplatsen. Nästan precis i stan men ändå ett helt eget hus, det hade varit något. Tyvärr är de flesta husen där ute ambassader och sånt. Inte för att jag skulle ha råd med ett om det var till salu haha :)))

Vid nio var jag hemma igen, jag gjorde i ordning frukost som jag åt på balkongen. Det var nästan för varmt för att sitta där, även fast klockan bara var nio på morgonen. Lyx!

Det blev fröknäcke med avokado, acaibowl och kaffe.

Efter några timmars jobb unnade jag mig en jobbpaus framför tv:n och åt lunch. Sallad med falafel, halloumi och svamp. Såg första avsnittet på säsong fem av OITNB – äntligen en ny säsong!!!

Nu ska jag jobba vidare ett par timmar innan jag gå och handla blommor inför morgondagens hemma hos-reportage. Vilken ljuvlig dag vi har i Stockholm idag, tänk vad sol och sommarvärme gör med humöret.

  1. Älskar frukost & älskar dina frukostbilder!

    Får dock aldrig till en egen acaibowl lika bra som ute på café.. Men din ser ut att ha exakt samma härliga färg & konsistens, vill du dela med dig ditt recept? 🙂

  2. Du har säkerligen fått frågan flera gånger tidigare men får jag vara oförskämd och fråga vilken modell det är på dina Celine-solisar..dom är fantastiska och du likaså! Stor kram

  3. MICHAELA (klistrar in samma kommentar till både dig och Dasha för att ni båda ska se)!!! Första gången jag lyssnade på er pod var av ren slump. Jag var 14 år, i mitt första förhållande och nära att ha sex för första gången så jag klickade av skär nyfikenhet mig in ”Oskulden”. Sedan var jag fast och strecklyssnade på alla poddar, trots att jag kanske inte riktigt kunde relatera helt. Det var sedan ”När vet man att det är dags att göra slut?” som fick mig att inse att jag borde avsluta förhållandet tre år senare. Podden har följt med mig i mina olika faser i livet. ”Konsten att döda känslor”, ”Dumpad”, ”Livet som singel” är bara några av mååånga poddar som jag lyssnat på igen när jag befunnit mig i olika situationer med olika killar. Nu är jag arton. Just nu sitter jag på tunnelbanan, lyssnar på ”Nätdejting” och chattar med en tinderkille som jag funderar på att träffa – tack vare er! Ni har funnits med i både med- och motgång i mitt kärleksliv och det ska spännande att se vilken podd som nästa gång kommer bli relevant 😉 TACK! <3

  4. Vart är dina balkongmöbler ifrån?? I panikbehov och dessa var helt perfekta!! Vill inte ha det dör klassiska cafésettet…..

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi