Frågor med Forni

Hej Forni 🙂

Jag ska köpa min första tallriksserie och funderar på Rörstrand, det känns som en klassiker. Såg att du hade både Swedish Grace samt Corona (om jag inte minns helt fel), vilken skulle du satsa på som första serie? Eller har du andra tips på fina tallrikar så får du gärna komma med det.

Hej vännen!

Jag har faktiskt hela tre serier från Rörstrand… jag älskar verkligen Rörstrands sortiment och tycker att mina tre serier talar så olika språk. Sen fotar jag ju mycket hemma så då ”behövs” det lite variation (vet inte riktigt om D håller med om detta haha). De jag har är Corona med silverkanten, Swedish Grace i färgen snö och Ostindia med sina blåa toner och vackra blommönster. Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att alla är prick lika fina och att alla passar som en första servis. Ta den du gillar bäst helt enkelt. Vi har haft Corona i fyra år (D har haft dem ännu längre, det var hans från början) och de andra serierna i två år och jag är fortfarande kär i alla tre. Obs att Corona inte går att ha i mikro på grund av silverkanten, kan vara bra att komma ihåg 🙂

Hej, var är den vita skjortan ifrån som du har på din headerbild?

Den kommer från Shein! Det går dock inte att röra sig så bra i den så rekommenderar den om du ska bli fotad… eller stå väldigt still haha. Alternativt om du inte har något emot en boobflash!

Hej!

Jag är en relativt ny läsare som hittat till din sida. Jag är bosatt i Seattle men följer din blogg nästan varje dag. Det bästa med 9 timmars tidsskillnad är att alla mina favoritbloggar redan uppdaterat sina bloggar när jag vaknat här borta. Jag gillar ”Daily Forni” jätte mkt, layout och hela utbudet med diskussioner. Heja dig!
Jag beundrar din drivkraft som entrepreneur, har själv drömmar om att starta eget igen (drev eget företag i 10års tid) men känns som jag inte ens vet vart jag ska börja denna gången. Mitt största intresse är hundar och skulle vilja bygga någon form av online hund plattform. Nu är ju inte detta ditt ”ämne” men tänkte höra om du har lust och dela med dig om lite tips på hur du har gått tillväga med din nya sida som kanske skulle kunna inspirera mig.
Kram

Hej tjejen,

Välkommen hit! Så kul med ”nya” läsare. Först och främst: tack för varma ord! Blir så sjukt glad för all positiv respons kring Daily Forni.

Jag tänkte att jag skulle göra en artikel på Daily Forni kring hur man vågar göra sitt eget, hur mina tankar gick etc. Men om jag ska ge några konkreta och korta tips så är det att först och främst börja med en kreativ moodboard. En vit ruta som du fyller med dina drömmar och din vision. Det kan vara en Pinterest-mapp eller en fysisk (jag föredrar att göra allt digitalt :). När du har gjort den fria och kreativ drömmen är steg två den realistiska moodboarden. Den bör med fördel innehålla mindre drömmiga bilder och vara mer som ett dokument eller kanske ett excel om man föredrar det. Vad är det du vill skapa? Vad är syftet? Vad ska folk med den här produkten till? Vem är användaren? Helt enkelt en förklaring på varför din idé behövs och vem den ska vara till för. Utifrån detta kan du sedan gå vidare till delar som kräver handling – kontakta personer och företag som behövs för att förverkliga din idé, skapa budgetar, affärsplan (om man nu vill ha en sådan), göra en logga etc. etc.

Lycka till <3!

Hej Forni! Är nyfiken på dessa minipizzor du äter så ofta! Gör du dem själv, köper du dem? Var i så fall? KRAM

Minipizzan <333

Ska göra ett inlägg om minipizzan i detalj och publicera ikväll eller imorgon!

Åh micki! Vart är dem fina byxorna ifrån och vad har du förs strl? ❤ kram på dig å hoppas ni får en magisk nationaldag!

De är från Sand! Jag får ofta frågor om vad jag har för storlek i mina kläder – jag har S eller 36 i allt. <3!

  1. åh det skulle vara SÅ kul/intressant att läsa om hur daily forni skapades, mer praktiskt. Har varit sugen att göra något liknande (i mindre format dåå ;)) men tycker det verkar så krångligt! heja dig, så bra jobbat!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi