Fredag hela veckan

God morgon vänner!

Det känns som fredag hela veckan den här veckan. Juni är minst lika rolig som maj, det händer mycket kul både privat och i jobbet vilket jag är tacksam över. Såhär ser min jobbvecka ut, eller det som är kvar av den:

Onsdag: Nicky har bjudit in till ett event tillsammans med Nelly på Miss Clara som jag ska promenera bort till strax. Resten av dagen ska jag hänga på kontoret. Jobb varvas med tre möten och vid fem tänkte jag gå och träna.
Torsdag: Petra har ett frukostevent som handlar om magen och tarmflorans balans om jag inte minns helt fel. Sjukt intressant och jag ser fram emot föreläsningen som vi ska få lyssna på. Även torsdag blir kontorsdag, jag har två stycken möten varav ett handlar om något jag är rätt spänd över, vi får se hur det går. Efter jobbet ska jag på bio!
Fredag: På fredag har jag och Jossan ett jättemysigt och litet lunchevent tillsammans med Nivea som ska bli så härligt! Efter jobbdagen ska jag iväg och fira min älskade kusin Alexander som tar studenten. Jag håller tummarna för fint väder!

Nu måste jag svepa kaffet och springa, vi hörs lite senare!

  1. Michaela, jag vill tacka dig för att du känns så ”sund” här i bloggen! Vad jag menar är att jag aldrig någonsin under de x antal åren jag läst din blogg (vilket nu är 6-7 år, helt galet!) någonsin känt mig triggad eller liknande av någonting relaterat till mat eller träning hos dig. Det finns tyvärr ganska få bloggar jag kan säga desamma om.
    Det känns så bra att du skriver om att äta bra för sitt välmåendes skull snarare än någon kroppshets. Likaså med träning och även att du betonar den mentala träningen också, t.ex. genom att skriva om hur viktig din psykolog varit osv.
    Jag kom bara och tänka på detta precis och vill tacka dig för det 🙂 Du har bidragit med att jag själv fått en ännu bättre syn på hälsa!
    Kram

  2. Hej Forni 🙂

    Jag ska köpa min första tallriksserie och funderar på Rörstrand, det känns som en klassiker. Såg att du hade både Swedish Grace samt Corona (om jag inte minns helt fel), vilken skulle du satsa på som första serie? Eller har du andra tips på fina tallrikar så får du gärna komma med det.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi