Singel och nya vänner

TACK för kärleken kring Daily Forni! Det känns så rätt och bra. I diskussionsdelen har det redan börjat trilla in smarta, fundersamma, ärliga och härliga trådar. Tanken är att Diskussion ska kännas som de där härliga grupperna på Facebook där vi kvinnor ger kärlek, pepp och styrka till varandra.

Jag har fått en del frågor om att ha ett sånt här ”hitta vänner”-inlägg på bloggen som vissa andra bloggerskor har (där flera verkar ha hittat nya vänner, så jävla roligt). Så såg jag att Maria i Malmö kommenterat och efterlyst just nya vänner i en tråd här på Daily Forni. Så smart! Det kan ju vara en plats för att hitta nya vänner på. Hon hade startat en tråd i relationskategorin så gör det du också om du letar nya vänner! Eller så kanske du bor i Malmö och är sugen på en singelkompis? I sådana fall hittar du Marias tråd här (klick!).

Nu blir det söndagsfilm, choklad och ett glas rött här hemma. Trevlig kväll!

  1. Nämen! Hur mysigt är inte daily forni? Perfekt förlängning av din blogg. Forni 2.0. Ligger nerbäddad och läser alla nya trådar i diskussionsforumet, tror det blir en ny del i min kvällsrutin att alltid kika in där. Hur som, älskar de! Kram.

  2. Älskar nya sidan! Super:) Dock har alla mina kommentarer i diskussionsdelen försvunnit. Hände efter typ 1 minut. Är det strul med dessa?
    Kramar

  3. Seriöst, du är så sjukt otroligt vacker!! Din skönhet är lixom… vad ska jag säga…. effortless beauty är rätt ord!!! Sen att man känner att du är en sån varm människa gör dig bara ännu vackrare! Ha en underbar vecka!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi