Good morning Tel Aviv!

Hotellfrukosten för en timme sedan!

Jag har en känsla av att den här staden kommer att överraska. Efter några missöden igår kom vi äntligen fram till en stad som verkligen känns levande. Galet roligt att vara här och första intrycket är bara positivt. Eftersom det är semester tänkte jag passa på att njuta ordentligt, så ni hittar mig mest på instagram under helgen (@michaelaforni). Följ mig där och på Instastories för snapshots under semestern!

Mysig grej att vårt hotell inte har frukost på hotellet utan istället går man fem minuter ner på gatan till ett litet svintrevligt fik som de samarbetar med, och där säger du ditt rumsnummer och blir serverad frukost. Hur härlig grej? Att dessutom komma ut till en stad som har 22 grader varmt tio på morgonen, det är fan livet. Okej nu ska vi iväg och göra fredag, puss! 

  1. Njut!! Det är du värd.

    Psstt! Saknar dig i poddvärlden. Inga planer på att starta någon ny? Skulle vara kul att om du och din vän Amanda hade en – älskar era bloggar!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi