Trolleri och DN-intervju

Tre bilder från min dag!

Idag har jag haft en fullspäckad tisdag! Snöstorm ute så fick planera om lite i schemat men blev bra tillslut.

Började dagen med att spela in trolleri med Brynolf & Jung som kommer att sändas på TV4 (säger till!) – hur roligt jobb har man inte när det ingår att bli trollad för en helt vanlig tisdag i mars? Sjukt kul, längtar tills ni också får se!

Strax efter lunch kom en journalist och en fotograf från DN hem till mig för att intervjua mig till Stockholms-delen, jag tror att det blev riktigt bra. Vi pratade om stress, att jaga det perfekta livet och sociala medie-hetsen. Säger till när intervjun finns ute men tror att det är några veckor kvar.

Efter dessa två aktiviteter somnade jag med datorn på magen i ren social utmattning, att ge så mycket av sig själv under en dag är jobbigare än vad man kan tro. Vaknade en timme senare och jobbade undan lite med sällskap av kaffe och ballerina-kakor. Nu blir det middag och häng med D resten av kvällen. <3

Jag har på mig byxor från Zara, sidentopp från Lou in Love och inneskor från Flattered

  1. Jag åker till Bali i helgen. Iom att det lång flygning så vill jag ha varma och mjuka kläder på mig, men är lite lost. Du som alltid flyger och myser runt hemma i precis sånt jag är ute efter – tips på vilka butiker jag kan panikshoppa detta i? Kram

    1. Lindex har supersköna byxor som har lite ”tights-känsla” men är utsvängda! Lever i mina!

  2. Hej! Jag har en fråga som inte har något alls att göra med inlägget =).

    På sista bilden kan man skymta ett sånt där galler som är för ytterdörren. Använder ni det? Har sett det på flera bloggares bilder (som bor i Sthlm). Är det vanligt att man har sånt i Sthlm? Jag bor i centrala Göteborg och har aldrig sett det tidigare.

    Ha det gott!

  3. Du bor såååå fint!! Och gucciskorna (dina nya) var såå vackra! Underbara blogg! Har läst din blogg i 10 år? Fortsätt som du gör! Puss!

  4. Var på Bynolf & Jungs trolleriföreställning (tips!!) i Göteborg med pappa på farsdag förra året, tycker de två är så underhållande! Så kul att du fick vara med dom!
    Angående sociala medier hetsen avföljde jag alla konton som påverkar mig negativt. Ungefär hälften av alla som jag följde fick jag ta bort, eftersom jag insåg att de gav mig mindre eller större klump i magen.. En viktigt insikt eftersom flera av de jag fortfarande följer ändå ger mig lite ångest.. Jag visste tidigare att min självkänsla inte var bra, men nu user jag hur mycket jag jämför mig med andra. Jag kan inte kolla på någon annan utan tt reflektera över att jag inte är lika fin. Så sjukt, men är kanske inte ensam :(.. Så nu har jag tagit bort appen från mobilen. Ibland, kanske en gång i veckan, går jag in på datorn för att titta. Det är så skönt. Dessutom inser jag att även om jag går in en gång i veckan, är det inget speciellt man missar.
    Försöker samtidigt jobba med min självkänsla såklart, både själv men också med min psykolog.

  5. Hej fina du!
    Jag ligger här i sängen halv 3 och gråter. Jag gråter och gråter över att jag tror att min kärlek har svalnat, över att mina känslor har förtvinat och att jag inte längre är kär i den finaste människan i mitt liv. Jag är så rädd för han är den bästa jag har, min stöttepelare och min allra bästavän och jag vill inte förlora honom.. men jag älskar honom fortfarande och jag förstår inte varför jag gråter.. men jag gör det och det gör så ont, för jag vet inte hur man vet när det inte längre är kärlek

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi