Tidig morgon i Paris, bokhäng i sängen och indisk mat.

Här kommer min fortsättning på helgen i bilder! Min fredag i Paris hittar ni här (klick!).

I lördags ringde klockan 06.00 och då var jag och Jossan såhär gulliga på hotellrummet när vi packade ihop oss innan utcheckning.

Och ett par timmar senare satt vi på flyget mot Stockholm!

Jag och mitt snygga åksjuke-armband hahaha.

När vi landade i Stockholm var det snö och slask på gatorna, så jag åkte raka vägen hem till D och kurade ner mig i soffan med honom. Vi håller på och kollar på Game of Thrones, precis sett klart säsong 1 cirka fem år efter alla andra :)))

På eftermiddagen gick D iväg för att hänga med sin pappa och brorsa så jag la mig i soffan med godis och Girls.

Så kom han hem ett par timmar senare med indisk mat, mums!

Vi kollade på Mellon samtidigt och åt länge länge. Perfekta lördagskvällen.

Så blev det söndag och frukostdags! Jag åt rågbröd med ost, gurka och timjan.

Sen gick vi över till mina svärföräldrar för att äta lunch med min kära svärmor. Det blev lax med rotmos och sallad samt en persiskt rätt med ris, bondbönor och lamm. Iranier är kända för att alltid göra extremt mycket mat som ni kanske märker 🙂 <3!

När vi kom hem var jag ISKALL efter promenaden. Tog ett långt bad och la mig i sängen med min bok, i min skönaste pyjamas, medan D kollade på någon dålig film i vardagsrummet.

Sen åt vi korv till middag med en tomat och feta-salsa till.

Och det var min lilla helg! Så mysig faktiskt, behövde ordentlig tid med D efter min superpms-vecka förra veckan hehe. Kämpa kvinnliga hormonerna. Känner mig iof nykär så in i helvvv nu så ändå något bra med pms-en.

  1. Hur kan du gå 4 timar mellan hvert måltid når du spiser såpass små måltider? Har du mellommåltid/snacks /fika i mellom? Så du skrev at du spiser hver fjerde time så derfor jeg lurer:) Ser ut som du spiser mye godt hvertfall-og du ser nydelig ut!!

    1. Tänk på att folk ibland fyller på och tar mat två gånger! Och kanske inte fotar alla mellanmål.. En banan eller en torr ostmacka gör sig inte så bra i bild haha. Sen kanske vissa behöver mindre mat än andra, onödigt att jämföra sig 🙂

  2. Hej fina! Från en tjej med PMS-problem till en annan, har du testat att ta nattljusolja? En kapsel om dagen, finns bla på Life (jag kör Life:s egna märke). Jag har haft problem med PMS läs humörsvängningar från helvetet i flera år, har ätit nattljusolja i tre månader nu och det har verkligen hjälpt. Alltså verkligen. Min kille förstår ingenting haha och vi är lika glada över detta båda två. Ett litet men helt grymt tips som jag bara inte kan hålla för mig själv. Puss! Och tack för din blogg som är bäst och allt det där <3

  3. Åh Game of Thrones, bra val! 😀 Absolut bästa serien, enligt mig, och den blir bara bättre och bättre. Vad tycker du änsålänge om den? 🙂

  4. Är det ett prospekt som ligger brevid frukostmackorna? Letar ni ny lägenhet?
    Hoppas i så fall ni hittar vad ni söker:)

  5. Har kanske missat men tittar ni efter ny lägenhet eller e de en tidning vid frukostbilden? 😀

  6. Hej Forni!
    Denna fråga kan du ta upp i ”frågor med forni”:
    Hur är din PMS? För jag har börjat fundera på om jag har en mer grov variant av PMS, men ingen av mina nära kompisar har samma symptom så det är svårt att jämföra. Jag får sånna sjuka humörsvängningar, kan vara glad på morgonen/ledsen på dagen/arg på kvällen. Blir väldigt känslosam och deppig.. Sen är går det över nån vecka men kommer tillbaka.

    Kram

  7. åh ser ut som en jättefin helg! Och så himla fin sista mening om att du känner dig nykär, heja kärleken <3 <3 <3 så avis på badkaret, en av de få grejerna jag känner att vår lägga verkligen saknar, finns knappt något bättre än ett varmt bad efter en kall dag. Ligga o dra med ljus, mysig musik och en bok. AH vill ha!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi