Man kan inte alltid få till det, visst?

Det är så jävla intressant med måndagar för det känns som att det finns två olika måndags-lag:
1. De som ääälskar måndagar, som skriker ut måndagspeppen, ”let’s starta veckan på bästa sätt y’all!!!” och bara NUUU KÖÖÖR VIII eller så finns det lag
2. De som postar quotes på instagram som säger något i stil med ”monday means coffee zzz”, med en olidlig måndagsångest och som bara vill att dagen ska vara slut.

Vilket lag tillhör du?

Jag är en sån person som försöker vara med i team ett men ofta ramlar ner i team två. Ibland får jag liksom bara inte till det på måndagar och då kan jag bli galet irriterad på alla måndagspeppare. Idag är en sån dag!

Inte så att jag är på dåligt humör eller någonting, utan bara det att jag har svinmycket att göra och det är jobbigt att ta tag i. Yogan idag kändes som att den tog tre timmar istället för 80 min och inkorgen bara växer och växer med skitjobbiga saker jag måste ta tag i IDAG. Helst vill jag checka ut, dra hem, bränna av hela säsong fem och sex av Girls som jag har kvar att se (lyllo mig!) och äta minst en varm croissant med nutella. Synd bara att det inte går för jag måste måste MÅSTE tömma inkorgen och ta tag i en del grejer. Vilket betyder att jag, hur snabbt jag än jobbar, inte kommer vara klar förrän till middagen. Och i den här takten är jag väl klar till midnatt…

Okej, kämpa på alla måndagshatare där ute. Vi gör så gott vi kan med denna dag.

Mood.

  1. Oh, undran: Hur gör du med laktosintoleransen när du äter Nutella? Behöver du ta tabletter, eller funkar det OK ändå?? Jag tål lite lite, men ibland skiter jag i allt pga det bästa som finns…….

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi