THROWBACK THURSDAY

IMG_7308

F.v. Steffi, jag, Sofia, Marith, Amanda och Margaux

Jag letade efter en bild på datorn och ramlade över den här gamla godingen. Bilden är tagen i maj 2015 och vi är på en dagsfest som Margaux höll i som blev minst sagt stökig haha.

Det roliga med bilden är att det inte var så länge sen, egentligen, men ändå ett helt liv sedan? Hälften av gänget är nämligen gravida/har barn by now! Haha, vad hände. Både Margaux och Sofia väntar bebisar och Amanda har ju Chloé i livet. Jag tycker att vi ser så unga ut på bilden och som ett riktigt party-tjejgäng haha. Blev glad av bilden.

  1. Hej Mickan! Lyssnade precis på din och Dashas gamla podd, kom in på avsnittet ”kär på fyllan” (älskar förresten hur varenda gång jag befinner mig i ett kärleksproblem, så kan jag bara leta upp ett avsnitt från er podd som är relevant för att veta vad jag ska göra, tack för det<3). Kärlek på fyllan hände nyligen mig, fast tvärt om, och jag är i sorg. Skrev denna texten efter avsnittet, vet inte om man förstår innebörden eller konceptet. Man kan bara hoppas. Kram ha en bra kväll<3

    En dryck har tillförts till din kropp. En dryck som bär på ett ämne som stör dina nervsignaler och rubbar dina signalsubstanser. Pulsen ökar, reaktionsförmågan minskar och dina hämningar släpps på samma sätt som dina känslor förstärks. Men när drycken runnit ur, så tar din kärlek på samma sätt slut.

  2. Så sjukt hur snabbt man förändras ändå! Laddade precis över mina bilder till datorn, och passade på att kolla igenom gamla mobilbilder och slogs av samma tank som dig! 2015 var ju nyss, men när jag tittar på bilderna är allt så annorlunda!! Hahah

  3. KAn du inte gå igenom klassikerna i din garderob? Din skinnjacka, skor som alltid håller, vita tishan osv. Din skinnjacka är så J*vla snygg!!

  4. Hej bästa Forni,

    Jag undrar lite hur du tänker kring att våga. Det finns så många möjligheter och jobb därute som jag hade tyckt var så extremt roligt men jag vågar inte på grund av att jag tänker jag inte är kompetent nog eller det finns flera tusen människor som är bättre än mig. Min rädsla av att misslyckas spärrar mig från att följa mina drömmar. Därför undrar jag om du aldrig tvekar? Främst tvekar på dig själv och din förmåga/kunskap att göra något?

    Tycker om dig så himla mycket
    Världens största kram
    Julia

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi