Heja mig!

I morse när det var dags att gå upp så var jag inte kaxig alltså… hade mensvärken från helvetet hela natten, sov max två timmar och varje gång jag slumrade till drömde jag att jag var med i en flygplanskrasch??? Så konstigt, jag som inte ens är flygrädd. Kanske D som smittat av sig hehe.

Är i alla fall så stolt över att jag tog mig iväg på min Megaformer-träning ändå! Det är så lätt att strunta i det när motivationen ligger på noll, men jag VET ju att jag bara kommer må bra av att gå dit. Sagt och gjort – efter passet när jag gick nyduschad ut därifrån mådde jag hur bra som helst. Köpte frukost till mig och Therese på vägen och försökte suga i mig den där känslan så att jag inte glömmer den till nästa gång. Intressant det där, jag har ju aldrig ångrat att jag har rört på mig, ändå är det som att hjärnan glömmer bort det med jämna mellanrum. Hur bra jag mår av att få röra på min kropp. Det är så speciellt det där, med relationen till träning.

Nåväl. Nu sitter jag hos Bangerhead och blir tjusig i håret. Hej då utväxt, hej det kalla och hellooo snygga lockarna inför helgen! Undra om jag någonsin kommer lära mig att locka håret själv haha…

 Bild 2017-02-16 kl. 15.31

  1. Gud vad jag älskar din blogg! Har läst den sedan du kallade den ”Rar” och det känns verkligen som att jag känner dig, haha. Det tyckte uppenbarligen min hjärna också då jag inatt drömde att vi träffades och tog ett glas vin samtidigt som jag tänkte ”äntligen ska Michaela få lära känna mig också”. Haha! Det kan man kalla för trogen läsare. Hoppas håret blir bra!

  2. Jag har alltid haft problem med mensvärk och hade alltid minst en sådan här natt i månaden förr. Nu för tiden för jag såhär (och då har jag provat det mesta man kan tänka sig): Jag går upp och tar en värktablett eller två samt värmer min värmedyna (den är det absolut viktigaste och den måste vara riktigt, riktigt varm). Sedan lägger jag mig i Supta Baddha Konasana (jag vet inte riktigt hur jag ska kunna förklara det på något annat sätt än så) med värmedynan över livmodern. Det tar nog en halvtimme till dess att det känns bättre men när man väl får smärtan under kontroll så brukar det räcka med bara värktabletter sedan!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi