Queen of the World

Ni som har läst min bok vet hur stor min kärlek till Beyonce är. Och nu väntar hon tvillingar!!! Tack Gud för att något fint kan ske i denna just nu skrämmande värld. Bilderna hon postat på hennes sajt är såååå jäkla vackra, tappar hakan över hennes pondus och skönhet. Sjukt att man kan bli glad åt någon som man inte känner och är en världsartist man aldrig kommer träffa? Men glad blir jag. 

Vad tycker ni om bilderna? 

  1. Hej! Detta har inget med Beyoncé att göra (ÄLSKAR HENNE THO), men skulle inte du kunna tipsa om lite balklänningar som du tycker är fina och prisvärda? Letar överallt men tycker det är svårt att hitta någon klänning med det lilla extra om du förstår vad jag menar(såklart är det från person till person), men gillar din stil så skulle inte du kunna tipsa lite om du har nåt i tanken? Tack på för hand isf. Du är en fantastisk skrivare! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi