WEEKLY PLANS

Måndag med bakfylla och träningsvärk. Det går kanske inte riktigt att jämföra med förra måndagens peppiga inlägg (finns här). Hehe… Men jag har i alla fall avverkat det mesta av jobbmåndagen redan, ska jobba några timmar till sen blir det soffläge och pasta till middag ikväll. Nu tittar vi på veckan!

Måndag: Frukostmöte med Tailsweep på morgonen. Vidare till tandläkaren (inga hål!) och sen sprang jag bort till min yoga. Kände mig väldigt skör faktiskt, men svettades ut bakfyllan i alla fall. Köpte med mig lunch och nu sitter jag på kontoret med Linn och jobbar.
Tisdag: Fullspäckad dag, har totalt tolv möten denna vecka, fyra på tisdag. Avslutar arbetsdagen med ett träningspass vid fem innan jag tackar för mig!
Onsdag: JOBBA HEMMA HALLELUJA! I alla fall som det ser ut nu. En hel dag osminkad i mitt rosa arbetsrum, MYSIGT!
Torsdag: Ska spela in en vlogg där jag lagar ett recept hemma i mitt kök på förmiddagen, hoppas ni kommer gilla den! Sen ska jag försöka se till så att den publiceras redan på kvällen. Tänkte hänga på kontoret resten av dagen, har två stycken möten, och på kvällen väntar premiären av Alex & Sigges nya show!
Fredag: Fredagslunch med AntonNybrogatan 38, kontorsjobb och vid tre ska jag gästa fyllepodden! Efter det tänkte jag och Anitha ta en aw och fira in helgen. Det blir dock bara helg på lördag för min del, för på söndag börjar modeveckan! En söndag, så konstigt, men vad ska man göra. Ser fram emot modeveckan dock!

img_5209.jpg

Min frukost på Haymarket i morse!

img_5206.jpg

Jag åt ett rågbröd med avokado och ägg, lyxfrukost på en måndag behövdes verkligen just denna måndag.

img_5201.jpg

Dessutom blir man så glad av inredningen där.

img_5212.jpg

Sen chattade jag lite med min älsklingsmargaux.

  1. Haha, ja verkligen typiska måndagsminen där i chatten! Men idag har jag haft en produktiv och bra måndag, tjoho! Måste få fråga varifrån din polotröja är? Så fin! Kram och ha en trevlig måndagkväll 🙂

  2. Helt rätt med kickstart på måndagen, veckan blir så mycket bättre när man får smygstarta lite i lugn och ro.
    Alltid lika kul att ha dig hos oss och tack för fina bilder!
    Kram / Team HAY

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi