Favvotröjor och favvorecept

Hej lördag!

Här kommer veckans lilla lista.

Puss!

IMG_5013

Jag har fått galet mycket frågor om min nya favvotröja – den finns här (annonslänk!). Bästa tröjan jag har!

248089-1024x682

”Rött kött kan bidra till tarmsjukdom”

Intressant läsning om rött kött.

img_5089.jpg

Halloumi stroganoff

Korvstroganoff är symboliserat med barndomen och 90-talet för mig. Det här vegetariska receptet som vi gjorde tidigare i veckan var en riktig hit. Byt ut riset mot Pauluns supermix och gör en ordentlig sallad till så har du världens godaste middag!

unnamed

Men hallå! Den nya smaken från Marabou! Caramel Sea Salt (eller fudge & havssalt på svenska ;-). Jag oooorkar inte hur ska jag kunna vara sockerfri halva veckorna med den här i matbutikerna!!!

Redcrosssyria

Har ni sett den här utmaningen på Facebook? Jag tycker att den är så fin och bra! I veckan blev jag nominerad och igår donerade jag 930kr till Röda Korsets insamling för Syrien. Den bästa trenden på sociala medier på länge!

  1. Är det lag på att skriva ”sponsrat av” eller ”i samarbete med” om du på ngt sätt får pengar/förmåner för det du skriver?vad jag förstått så är det det, och blir ofta fundersam.. t.ex här med Pauluns. Vad händer om en influencer inte redovisar samarbetet!?
    Sry om jobbigt ifrågasättande, inte meningen att vara dryg, jag är absolut positiv till denhär typen av marknadsföringskanal (positivt ju att man kan välja sin reklam i o m att besöka dem flöden man vill till skillnad från offentliga platser/radio/tv…) jag ställer frågan av ren nyfikenhet

    1. Hej! Det stämmer att man enligt marknadsföringslagen behöver skriva ut samarbetet om det är betalt i form av pengar eller andra förmåner. I detta fall är det dock bara ett tips, och jag tjänar ingenting på att skriva om Pauluns. Bloggen är ju en plats för mig att inspirera er på, så i många fall tipsar jag om produkter etc utan att det är köpt på något sätt. Hoppas du förstår hur jag menar! Kram 🙂

  2. Alltså varenda gång jag ska köra sockerfritt ett tag (som nu) så släpper Marabou en ny choklad eller så släpper Ben & Jerry’s en ny glass, helt sanslöst! Denna lät ju sjuk god, älskar kombinationen sött och salt. För övrigt har Häagen Dazs den godaste glassen ever om du gillar kola och salt, Chocolate salted caramel.

  3. Jag måste bara fråga hur du och din sambo hanterar eran ”vardag” med mobiltelefoner?.

    Mitt problem är att jag upplever att både jag och min sambo ofta har skärmarna i ansiktet på varandra och umgås mindre pga telefonerna. Rulla fingrarna på Instagram Facebook och snapchat… Har man liksom tröttnat på varandra?. Vet inte hur många gånger jag upplyst och desperat försökt förklara hur illa tillmods jag blir när jag märker att telefonerna tar över vardagen.. Hur kan man ta upp ämnet på ett vuxet sett? Och vad fan gör man när det inte blir någon skillnad?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi