Skam-besattheten, människor som viskar och att vara mätt på mat

IMG_4972

Hej och välkomna till min fredag! Jag åt lunch på Pom & Flora med den här pinglan.

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with 1 preset

Alexia + Michaela = Sant

IMG_5001

Jag var sååå osugen på mat efter Dubai, jag kan verkligen bli mätt på mat efter en resa och känna att jag måste äta snälla saker hehe, så kändes det i fredags. Så jag åt gröt till lunch 🙂

IMG_4985

Vi pratade om att Alexia är tillbaka på jobbet efter mammaledigheten, om barn som är taskiga på dagis, hur mycket vi avskyr människor som viskar och massa andra viktiga grejer. Gör inte ni också det? Säkert samma människor som går runt och viskar på dagis som gör detsamma på arbetsplatsen eller middagen i vuxen ålder. Fy fan för viskare. Så osäkert beteende att skapa utanförskap för andra för att man själv är rädd för att bli utanför.

IMG_4992

När kvällen kom och jag var hemma från jobb, yoga och diverse andra aktiviteter började jag med middagen!

IMG_4998

Det blev lax med pesto, sötpotatis och sallad. Sen somnade vi innan elva!

IMG_4999

I lördags vaknade jag av den här bilden som plingade till i min telefon. Det är min pappa när han var liten <3! HUR SÖT!

IMG_5004

Jag bloggade och gjorde acaibowls till frukost.

IMG_5013

Sen fick jag ett paket – en Skamkärlekströja!!! TACK!!!

IMG_5019

Satte givetvis på mig den direkt!

IMG_5031

Och så sprang jag ner till Riche för att äta brunch med Marith och Kristin.

IMG_5027

Vi pratade om att gifta sig i Vegas, otrevlig personal i butiker, att göra ett av sina livs största köp (förlovningsringen! Krissy har nämligen förlovat sig <3) och Mariths dejtande. Mycket höga skratt från detta bord denna lördag kan jag tala om.

IMG_5034

På kvällen åkte jag hem till mamma och pappa för att äta middag.

IMG_5045

De bjöd på så fantastiskt god mat!

IMG_5044

Vi pratade om vår resa till Dubai, Timmy & Sofias resa till Paris, vad vi var rädda för när vi var barn och om något väldigt, väldigt jobbigt som några vi älskar går igenom just nu. Livet är så orättvist och oberäkneligt alltså. Finner inga ord för det. <3.

IMG_5047

Avslutade kvällen med dessert och kärlek.

IMG_5051

I söndags åt jag ett stekt ägg på knäckebröd och drack ett glas grönt te! Eftersom mjölken var slut och jag hatar kaffe utan mjölk…

IMG_5058

Efter frukost gick vi runt Djurgården med Emma och Sam! Så skönt att komma ut och röra på sig, även fast det var svinkallt. Kändes nästan som man varit på skidsemester när man kom hem!

IMG_5063

När vi kom hem lagade D någon smarrig vegolunchrätt med grönsaker och mozzarella i ugn.

IMG_5068

Och på kvällen blev jag serverad tortellini med en svamp och tryffelsås, jag tackar jag! Somnade RÄTT gott i soffan vid halv tio i vanlig ordning. Känns så skönt med en superlugn helg, är fylld av energi nu!

  1. Hej! Tänkte bara säga att jag ser så mycket fram emot att följa din vardag igen. Det är kul att se lite semesterinlägg, men det är vardagsinläggen jag älskar. Typ hur du strukturerar, organiserar och tar dig igenom vardagen. PS. Gav mig själv din bok i julklapp, tror jag var lika glad som du när jag öppnade den för första gången och såg din signering, haha. Min syster, som också fick boken, älskade den, hon visste inte vem du var innan, så helt opartisk, bra betyg! Kram!

  2. Kan du inte skriva lite om förlovningsringar och vigselringar? Vad skulle du vilja ha? Du har så bra smak och jag känner mig så osäker när jag börjar kolla vad jag skulle vilja ha. Älskar tunna ringar men känns som alla jag har sett är lite bredare.. Min sambo har nämligen börjat fråga lite försiktigt vad jag skulle kunna tänka mig att ha för ring haha. Stor kram till dig!

  3. Tycker det är så kul att du berättar vad ni har pratat om på middagar osv, det gör blogginläggen så levande på något sätt! Tack för en fantastisk blogg! Det märks att du verkligen lägger ner tid kärlek på den! Kram 🙂

  4. Tycker Marith verkar sååå cool! Tänk om hon hade startat en blogg? Jag följer många av dina kompisar som bloggar och tycker ni alla verkar så himla härliga, hade dock varit kul med Marith då jag vet att hon har ett asball jobb, kul att följa den vardagen också eftersom ”ni andra” har på flera sätt liknande jobb! Hälsa henne det 🙂 🙂 🙂

  5. Michaela! Lite off topic men jag måste fråga vilket märke din gula tvättkorg är från, den som ni hittade på ROOM? 🙂 Letar överallt men hittar den inte.

    Tack för en underhållande blogg! :*

  6. Hej Michaela, blev så himla nyfiken på varifrån din jättefina mössa är? 🙂 Tack för en toppenblogg!

  7. Herregud vilken fin lila tröja som du bär på de första bilderna! Du lyser upp i den färgen, så himla fin på dig!!

  8. Forni vilken storlek har du i Noora+William tröjan? Har hört att de är sååå stora storlekar och krångligt att byta så vågar inte riktigt beställa hehe

  9. Forni vilken storlek har du i Noora+William tröjan? Har hört att de är sååå stora storlekar och krångligt att byta så vågar inte riktigt beställa hehe.

      1. Hej, vart köpte du Noora+Willism tröjan? Ska man ta en storlek mindre om man har S eller ska man köra på samma?? //kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi