Julafton och en speciell present

img_4265.jpg

På väg till julfirandet, något stressad :)))

img_4270.jpg

Framme! Klädd i klänning från Lou in Love och skor från Filippa K

img_4266.jpg

Jag var tomte i år och hade hand om julklappsutdelningen! Allt ifrån doftljus till gåvobevis i Unicefs julklappsshop, bubbel och snygga skjortor.

img_4289.jpg

Såhär fint hade min moster dukat

img_4285.jpg

En julaftonsglad tjej!

img_4286.jpg

Julklapps-spelet, alltid en hit på julafton

img_4290.jpg

Julmiddag

img_4292.jpg

Pappa, min kusin Alexander och Timmy

God jul och glad juldag (eller vad man nu säger, haha…)

Jag hoppas att ni har en mysig ledighet och äter god mat, vilar mycket och kramas med era älskade. Vi hade en underbar dag igår där fokuset låg på umgänget. Vi var hemma hos min moster med mina föräldrar, bror och kusiner. Tittade på Kalle Anka, körde julklappsspelet, åt julmiddag, drack drinkar och spelade spel.

På kvällen var jag jultomte och delade ut massa klappar. Jag hade köpt en speciellt julklapp till pappa i år (en fin klocka från 1989, året jag föddes) så hela dagen gick egentligen mest ut på att längta efter att få ge honom presenten. Jag köpte den för flera veckor sedan, och letade länge efter rätt modell, så har liksom längtat efter att få ge den ett bra tag nu. Det var så roligt att få ge honom en sådan fin gåva och det är klart mina mest välinvesterade pengar i år, om inte någonsin. Pappa har hjälpt mig med mina företag sedan jag startade upp en enskild firma som 18-åring (med hans hjälp) så det kändes fint att få visa min tacksamhet, även om jag visar det på andra sätt hela tiden. Helt klart höjdpunkten på julafton och kanske även på hela året om jag ska vara ärlig.

Med det sagt så lägger jag julafton bakom mig med ett leende. Fjärde julen med D, jag hoppas på minst 40 till. Julen är mysig men visst längtar man efter att det ska komma barn in i bilden igen, det är ju trots allt barnens högtid. Nu blir det minipizza och film, ta hand om er! <3!

  1. ”En speciell present” fick mig att tro på EN FÖRLOVNINGSRING. Jag blev definitivt lite besviken men ändå så glad. Vilken fantastisk present från dig till din pappa!!!!! :)<3

  2. Hej Michaela, jag fick din senaste bok i julklapp och jag har redan läst ut den. Vill helt enkelt säga att din bok verkligen är så inspirerande. Du är en så stark förebild och det har betytt så mycket att få följa dina tankar i denna helt grymma bok! You go girl ,verkligen inspirerande!

  3. Goda Michaela! Jag fick din bok i julklapp från min sambo. Bästa klappen! Jag ser fram emot att läsa dina vackra ord, men samtidigt vill jag inte att den ska ta slut. Jag önskar dig det bästa för julen och et gott nytt år 2017 <3

  4. Jag var en julromantiker innan jag fick barn. Sen blir allt rätt omständigt men det är ingen som snackar om 😉

  5. Åh det finns ju inget bättre än att ge bort en speciell present! Min pappa fick en resa till nyc med hockeybiljetter, jag har väntat så många månader på att få ge honom detta. Lyckan i hans ögon och tårarna va värt var enda krona. Finns ingen bättre känsla!
    Själv så fick jag din bok som jag ser fram emot att läsa, spec eftersom jag själv är sjukskriven pga utmattning.
    Kram

    1. Jag tog lite semester så hann inte, men ska fota det imorgon! Om jag hinner innan solen går ner, som bloggare har man ju bara typ fyra timmar om dagen på sig att fota haha <3!

  6. Åh vad fin gåva, älskar sånt! Vi köpte Ittalas julkula 2016 åt vår lilla thej som föddes i år så att hon alltid ska ha den. Blir nog uppskattar när hon blir vuxen ❤️

  7. Åh vad fint, jag började nästan gråta när jag läste om din julklapp till din pappa.
    Kram på dig Michaela!

  8. Så rörande, kan du inte berätta mer hihi? Hur reagerade han? Bästa som finns att skämma bort sina föräldrar. Pappor <3<3<3<3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi