HONOLULU BREEZE

I samarbete med DeoDoc

7a1a0477

Ni var några som undrade vad kopplingen mellan DeoDoc och Hawaii var och varför vi åkte just dit. Jag var ju med DeoDoc-gänget i Paris i våras när de lanserade sin doft ”From Paris to Persia”. Nu i höst lanserade de sin nya doft ”Honolulu Breeze” så självklart var vi i Honolulu för att fira in den nya doftserien!

I samband med att Honolulu Breeze lanserats har tjejerna även lanserat tre produktnyheter;
1. Pre-Shave Oil som mjukgör hårstråna och ger en skyddande barriär mot rakhyveln
2 . Shaving Foam som gör det enkelt att raka samt påverkar hårstråna att växa ut långsammare
3. After Shave balm – innehåller inte alkohol och svider inte vid applikation (som många andra liknande produkter jag testat har gjort… suck). Mjukgör huden efter rakning, minskar irritation, röda prickar och inflammation i huden.

7a1a0475

Jag älskar den lyxiga känslan av dessa produkter. Intimvård har ju varit rätt osexigt fram till nu och jag är så glad över dessa fina förpackningar som står framme i duschen och badrumsskåpet nu för tiden! Den nya doften är dessutom ljuvlig. DeoDoc har produkter för män också, intimtvålen för män doftar också magiskt! Dofterna tas fram hos de största parfymhusen i Paris och varje produkt utvecklas under en lång period för att de ska vara så perfekta som möjligt när de kommer ut på marknaden.

Jag har ju skrivit om DeoDoc innan (läs här!) men vill än en gång understryka hur mycket jag tycker om det här företaget och tjejerna som ligger bakom det. Vi har haft så galet kul på våra resor tillsammans och av hela mitt hjärta så önskar jag dem all lycka med allt de tar sig an. Det är två syrror som ligger bakom det (en ekonom och en läkare), dessutom är de iranier som min sambo och vi är i samma ålder, så vi har mycket kul att diskutera och har skrattat så mycket under vår resa. Tack tjejer för att ni är så jäkla smarta, drivna, inspirerade och har tagit fram dessa härliga produkter åt oss kvinnor! Hej då tråkig intimvård ses aldrig mer.

Om ni är intresserade av att klicka hem produkterna så hittar ni dem här. Puss!

    1. Hej Ebba!

      Tack för din fråga! Våra produkter är inte testade på djur. Testning på djur är helt förbjudet inom EU och vi följer strikt EUs lagar för kosmetiska produkter.

      Vi utvecklar produkterna tillsammans med en professor inom gynekologi och vi grundare av DeoDoc testar alla produkter innan vi lanserar dem. Vi gör dessutom dermatologiska och gynekologiska test via oberoende testlab innan lansering, allt för att garantera säkra produkter.

      MVH och God Jul från Team DeoDoc 🙂

  1. Är produkterna liksom gjorda för att man inte ska lukta svett där nere? Svettas man mycket där? Haha, märker att jag är helt ute och cyklar på detta område. Eller är det liksom bara som en fräsch doft utanpå? För in i fiffi man ju inte gå, och den har ju en egen lukt. Förlåt för konstiga frågor men undrar verkligen över denna produkt. 🙂

    1. Hej Elsa!

      Tack för din fråga, den är inte alls konstig! Det är detta vi på DeoDoc brinner för, att utbilda kring underliv! Ger en lång förklaring nedan som jag hoppas besvara dina frågor 🙂

      Precis som du skriver har vaginan en egen karaktäristisk doft inuti som många refererar till könsdoften. Inuti vagina behöver man aldrig tvätta och rengöra då vaginan själv är rengörande. Tvärtom ska man undvika att tvätta rakt upp i vaginan då detta kan rubba den naturliga pH-balansen.

      När det kommer till att användningen av intimtvålar och intimdeo så är de det yttre vaginala området (det vill säga yttre blygdläppar och inre blygdläppar) som kan tvättas och sprayas. Detta område har inte förmågan att rengöra sig självt som inuti vaginan. Det är i detta område som apokrina svettkörtlar finns, så dels kan svett och urin fastna i håret, varpå området kring yttre blygdläppar med fördel kan tvättas med en intimtvål.

      Lika naturligt som att man svettas under armarna är det lika naturligt att svettas i underlivet. Exakt samma apokrina svettkörtlar som finns under armarna finns även i det hårbeklädda intimområdet i underlivet. De apokrina svettkörtlarna tömmer sig hårsäckar, vilket i klarspråk betyder att svettkörtlarna finns i det intimområde som normalt är hårbeklätt (yttre blygdläppar samt ljumskar). Tajta åtsittande kläder bidrar till en naturlig värmeutveckling, vilket aktiverar svettkörtlarna. Som ett resultat kan svettning och önskad odör kan uppträda, trots god hygien. Precis som under armhålan helt enkelt. Olika människor svettas olika mycket och odören kan variera, då faktorer så som genetik, kost och grad av aktivitet påverkar.

      Precis som du nämner verkar DeoDocs intimdeodorant svetthämmande, precis som en deodorant under armarna. Vi valt att dessutom tillsätta en mild allergenfri parfym för att kunna erbjuda en fräschare doft och känsla. Parfymen och intimdeon är givetvis anpassad till den känsliga huden i intimområden och respekterar pHt.

      Hör av dig om du har fler frågor! Du kan alltid maila oss på hellofreshness@deodoc.se om du har fler frågor i framtiden!

      MVH,

      Hedieh Asadi,
      Leg läkare och grundare av DeoDoc

  2. Jag köpte och testade den tvålen för första gången i går.. och det började svida jättemycket.. efter duschen skulle jag kissa och satan vad det sved… med tanke på vad som står om produkterna, att dom ska vara så bra och en gyn har varit med och gjort den osv så blev jag besviken.. undrar varför det sved så mycket.

    1. Hej Tina!

      Vad kul att du testade vår intimtvål! Men verkligen jättetråkigt att läsa att du fått en tråkig upplevelse, så ska det absolut inte vara! Det är första gången vi får denna feedback på intimtvålen. Våra produkter är nämligen testade på känslig hud och även gynekologiskt testade på människor – allt för att produkterna ska vara säkra. Även individer med hudsjukdomar som psoriasis och sår i intimområdet har kunnat använda vår intimtvål utan problem.

      Har du möjlighet att kontakta oss via hellofreshness@deodoc.se så vi får möjlighet att reda ut detta och givetvis kompensera dig?

      MVH,

      Hedieh Asadi
      Leg läkare, grundare DeoDoc

  3. Vad bra att du berättar om det! Känns väldigt onaturligt att spruta parfym mellan benen.Spelar ingen roll Om det är en gynekolog som har varit med och tagit fram produkterna. Its all about money 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi