Att känna sig uppskattad

Julavslutning med Theres på Riche (kolla favoriterna i bakgrunden!)


Gnocchi med spenat, pinjenötter, parmesan och salvia 


AW på Créme med en annan Therese som jag tycker om

Åh vilken mysig onsdag jag hade igår. Jag började med ett möte som slutade med att vi skålade i bubbel hos mina vänner som ligger bakom nya märket Lou in Love. Efter massa härligt tjejsnack där drog jag vidare till Riche för julavslutning med Theres som jobbar med mig. Vi skålade för första halvåret som team och utvärderade första tiden tillsammans. Jag är så himla glad över att jag anställde henne i somras och det har varit så roligt att jobba med henne under hösten. Ser fram emot våren tillsammans också!

Blev så rörd när vi skulle säga hej då och hon fick en julklapp av mig – så hade hon köpt en till mig också! Som chef förväntar man sig aldrig något men blir så rörd och tacksam när någon tänkt på mig. Fint.

Träffade min redaktör efter lunchen och även hon hade med sig en julklapp, orkar inte så gulligt. Vi gick igenom kommande halvår för boken samt började spåna lite på ett eventuellt nytt bokprojekt. Spännande.

Avslutade dagen med en aw med min andra Therese som jobbar på Day. Vi drack rosé för att lura vintern och pratade om relationer och kärlek. Bästa onsdagen på länge!

Och nu? 90 minuters välbehövlig yoga. Vi hörs efter det! Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi