BookBeat – den perfekta julklappen

I samarbete med BookBeat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hösten har slagit över till vinter och jag fortsätter att plöja igenom boksortimentet hos BookBeat. Senaste veckorna har jag lyssnat på en bok och läst en bok.

Lyssnat har jag gjort på Bodil Malmstens diktsamling ”Det här är hjärtat”. Så vacker på alla sätt, så fint att höra henne prata, jag rekommenderar det varmt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sedan har jag läst Alex Schulmans senaste roman ”Glöm mig”. Jag har alltid älskat Schulmans sätt att skriva, det fastnar i mig, ordet. Han har ett unikt uttryckssätt och jag fascineras över människor som skriver på ett sätt så att man direkt vet att det är hen som skriver. Det är ett mål jag själv jobbar mot i mitt eget skrivande – att hålla det unikt, att ni ska kunna läsa en text och utan att ha sett avsändaren förstå att det är jag.

Nåväl. Glöm mig är en stark bok om ett ämne som berör så sanslöst många människor – för det är en bok om alkoholism i familjen. Om skammen, om att vara sekundär för en förälder, om sorgen i det.

Jag tycker verkligen att ni ska signa upp er hos BookBeat, där ni får en hel månad gratis om ni anger koden ”FORNI” när ni registrerar er (obs – gäller enbart nya användare!), så läser ni den här boken. Registrera er gör ni här (klick!) och även om det står att provperioden är på två veckor, så blir den på fyra när ni har registrerat er.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tips! Ge bort ett presentkort på BookBeat i jul! Mysigaste julklappen. Här hittar ni presentkorten. Då kan er vän, partner, mamma, pappa eller ett syskon avnjuta dessa böcker men också till exempel Therese Lindgrens nya bok som jag håller på och lyssnar på hos BookBeat just nu! Den är så aktuell, bra och viktig. Presentkort på böcker måste ju vara den bästa julklappen, speciellt när man både kan lyssna och läsa dem hos BookBeat. Det är så härligt att ha böcker i sitt liv, i alla dess former, tack livet för böckerna.

Puss och god jul!


  1. jag tycker man märker direkt att det är du som har skrivit en text. känns som jag hör din behagliga röst (från din och dashas pod) läsa upp innehållet! du skriver väldigt fint och poetiskt utan att det blir invecklat och att man tappar bort sig själv mitt i allt:) hoppas du får en fin söndag!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi