Julklapptips – till henne!

Inlägget innehåller adlinks

julklappstips-001

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR

Även om jag har varit så lång bort i från julen som man kan vara miljömässigt under de senaste veckorna, så har jag faktiskt börjat kika på lite julklappar. Omöjligt att inte göra det när man är i USA. Ovan är några saker som är perfekta till syster, mamma eller kompis i olika prisklasser och olika stilar.

Jag har fått en massa önskemål om att ge julklappstips, men jag undrar hur ni vill ha det uppdelat? Ett collage för varje person man köper till, olika prisklasser, vad tycker ni är bäst? Kommentera gärna! PUSS!

    1. Hej! Inga av de inläggen som publicerats från resan har varit ett samarbete utan vanlig uppdatering kring vad som händer i mitt liv. Då produkter från DeoDoc har förekommit på någon bild har det inte varit betalt utan endast uppdatering av vad jag gör och mina tips, jag har alltså inte haft något krav från företaget att publicera just det innehållet. Resans syfte var att spela in rörligt material för DeoDoc som självklart kommer reklammärkas vid publiceringen.

      Jag är alltid så tydlig det går med vilka inlägg som är sponsrade och inte. Eftersom det fortfarande är en ny bransch lär vi oss alla med tidens gång, bland annat var jag hos reklamombudsmannen för några veckor sedan där vi gick igenom just reklammärkning.

      Hoppas det är tydligt och att du inte känner dig lurad. Kram!

  1. Michaela! Ville bara säga att jag köpte din bok idag pga är sjuk och har tänkt att jag ska unna mig den ett tag. Är nu halvvägs och jag känner redan att jag lär mig så mycket, stannar upp och reflekterar mellan raderna under tiden jag läser och känner igen mig i dina ord.
    Vill sträckläsa den men vill samtidigt inte att den ska ta slut! TACK för att du skrev den här boken. Puss och kram!

  2. Håller med Ebba ovan, tips på julklapp (och födelsepresse då min tyvärr fyller år julveckan) till pojkvän önskas! Det är så svårt! Puss

  3. Jag skulle vilja ha julklappstipsen uppdelade på ”en person per inlägg”, sen inlägget delat i två: ”budget/lyx”. ?

  4. Hej. Jag är lesbisk och det skulle vara skoj om du kanske kunde tänka dig att skriva in ”flickvän” i den här kategorin julklappstips (jag antar att när du gör en liknande fast för killar så kommer ”pojkvän” stå med?) Är så trött på att var osynlig exakt överallt, och speciellt i bloggvärlden.

    1. Hej Maja,

      Men självklart! Det är så dumt att jag lätt utgår ifrån min egen sexualitet och glömmer bort att lägga till ”flickvännen” i den här texten, även fast det självklart ska stå med. Ska tänka på det. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi