Im coming home!

Hej älsklingar,

När jag skriver det här ligger jag i sängen, färdigpackad och klar för att påbörja den 28 timmar långa resan hem (från dörr till dörr). Men när det publiceras sitter jag på ett plan och flyger över något land någonstans. Förhoppningsvis sovande, annars tittar jag nog på en romantisk komedi som alltid på flygplan.

Totalt blev det nästan tolv dagar borta och snart landar jag hemma igen. Det ska bli skönt, men det är också jobbigt att säga hej då till en härlig resa. Jag brukar alltid få hemlängtan några dagar in i semestern, men sen kommer jag liksom in i semesterlunket och hemma blir plötsligt läskigt – ”åh nej, är det redan över!?” är en känsla som liksom smyger sig på. Jag har verkligen varit splittrad i mitt mående under den här semestern och egentligen varit långt ifrån på topp, men när jag sitter här och bläddrar igenom bilderna blir jag ändå helt varm i kroppen. Vilken otrolig resa jag har fått vara med om!

Nu ser jag fram emot lite kvalitetstid med D, hitta tillbaka till varandra och imorgon kommer min farmor, farfar och faster från Italien! KÄRLEK OVERLOAD! Jag har längtat så mycket efter dem.

Jag hoppas att ni mår bra, vi hörs imorgon igen som vanligt. Puss!

7a1a9620

  1. Hej! Måste fråga hur vädret var på Hawaii? Ska dit med familjen till jul men är orolig över att de ska vara dåligt väder. Hur va de när ni var där?
    Älskar dig och din blogg kram

  2. Gud vad härligt, men nu blev jag orolig. Hitta tillbaka till varandra? Har ni glidit ifrån?? Har det inte varit bra???

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi